Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumul florilor spre Gradina Zanelor. Cozia 7 - 10 mai 2015
dianna:
Acum n-are rost sa ne pierdem in tehnicalitati :)
Important e ca am vazut flori la care chiar nu ne asteptam:
si... bineinteles... zapadaaaa !!! Tocmai pe la Transalpina, pentru ca anul asta nicio excursie SC fara zapadaaa :)
admin:
Un grup fain, vreme exceptionala, peisaje de vis, multe, multe, multe flori...Imbalsamati in arome de mojdrean inflorit si cimbrisor de munte revarsate in aer reavan de padure...Rasfatati de nebunia de culori stropite pe verde crud.... Incantati de fanfare de pasarele, de ape de munte pravalite pe stanci...Ar fi nevoie de un Sadoveanu sa poata povesti si descrie ceea ce am simtit acolo in inima Parcului National Cozia..
Pt ca numele excursiei a fost "drumul florilor" imi incep periplu imagistic cu florile intalnite in cele 4 zile de haladuiala pe poteci de munte.
Primele care m-au intampinat au fost cele de la balconul camerei de hotel. In departare varful Cozia:
Poiana Zanelor, Grota Zmeilor, Dealurile Zimbrilor, Doabra, Vidra....totul, totul inflorit in jur...
dauina:
si... bineinteles... zapadaaaa !!! Tocmai pe la Transalpina, pentru ca anul asta nicio excursie SC fara zapadaaa :)
De acum eu zic sa te potolesti cu excursiile!!! Totusi! ;)
admin:
Dianna, zana zapezilor... ;D ;D ;D
admin:
Si cand credeam mai putin, asta dupa doua iesiri in Muntii Baiului unde am reusit sa vad doar doua branduse zgribulite si inghetate, iata ca in drum spre Vidra am dat de o multime de astfel de flori...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă