Baza SPA a hotelului. Aici ne-am relaxat in fiecare zi dupa drumetiile in Parcul National Cozia:

Piscina cu apa dulce

Bazin cu apa sarata. Hmm grozava! Dupa oboseala orelor de mers si urcat, muschii si articulatiile se relaxeaza perfect aici.

In complex sunt 2 jacuzzi, unul de 2 persoane, altul de 4. Perfecte si acestea pt relaxarea corpului afectat de efortul de dimineata.

Dusul emotional - 4 moduri diferite de a imprastia apa pe tine. Grozav si asta!

Sauna umeda. alaturi de cea uscata este un excelent mod de a detoxifia pielea si de a mai elimina din grasimi...

Iesit din sauna un pic de zapada si gheata aplicata prin frecare pe corp. Senzatia este maxima.
N-am mai fotografiat eu, dar langa mai este o salina cu pereti din sare de Himalaia, un loc foarte bun pt imbunatatirea respiratiei. Si mai e un loc special: masajul. Multi dintre noi s-au rasfatat acolo...Iar eu am mai scapat de o durere care ma chinuia de o vreme...Anul trecut prin masajul de la hotelul din Caciulata m-am vindecat de o galma ce-mi aparuse pe muschiul piciorului din cauza suprasolicitarii si a unei genunchiere prea fixe si stranse. Anul acesta in mai putin de 10 minute o durere ce-mi limitase vreo 3 luni miscarile mainii stangi, a disparut ca prin minune...Si asta dupa ce incercasem prin mai multe sedinte de kinetoterapie in Sibiu...