Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Delta Dunarii 17 - 21 iunie 2015 - In paradisul pasarilor
Rodica_I:
Multumes Diana , m-am lamurit , am inteles gresit eu, raspunsul tau nu era pemtru mine ;) :smitten:
Ee ...sunt "glume de barca" ::)cine nu intelege sa ceara lamuriri , noi suntem deschise si lamurim tot. :dance: e ca dansul pe marginea piscinei sau concursurile de inot cu recompense .... :angel:
admin:
Oricum sper ca nu dati cu rosii dupa arbitru... ;D Am fost cat de impartial am putut... ::) Am mai incurajat pe cate cineva ...am mai fortat startul, in rest ma consider obiectiv...
Rodica_I:
Buna dimineata Gigi !
Nuuu , saracu ....arbitru , a fost cel care a alergat cel mai mult in super concursul noastru. :applause:
Crezi ca este usor sa alergi cu paharul de la un capat la celalalt al piscinei si mai ales sa ajiungi inaintea concurentului ? :2funny:
Organizatorii ne-au dezamagit .. ;D nu au avut diplome ???
Trebuia macar pentru arbitru . :giggle:
cris_gl:
Buna tuturor , cred ca premiul cel mare l-am primit toti participantii la eveniment din partea naturii . Premiile de pe marginea piscinei au venit ca bonus . Cu toti ne-am bucurat de spectacolul naturii , de amabilitatea gazdelor , de chicotelile dintre noi , te tot si toate ce ne-au fost in preajma.
gabica:
Distractie mai mare ca intre fete nu cred ca exista! A fost minunat! Multumim mult Gigi, pentru felul in care organizezi fiecare iesire, faci ca vacantele chiar sa fie de neuitat! Un singur "regret" am, ca nu am facut cunostinta cu tantarii !!! :((
Sa ne revedem cu bine data viitoare!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă