Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Delta Dunarii 17 - 21 iunie 2015 - In paradisul pasarilor

<< < (22/36) > >>

admin:
V-am transmis tuturor celor inscrisi un Email cu informatii. Daca nu l-ati primit scrieti-mi va rog urgent pe office@singlescamp.ro pt a vi-l retransmite.

fanamih:
Buna ziua!

Sigur voi merge cu ambarcatiunea rapida si voi merge si in toate excursiile organizate!

admin:
Ok, Te-am trecut in lista de nava rapida.  :)

Acum, pt cei care vin cu masini proprii, va recomand sa parcati tot acolo unde o facem si noi, la SC TRANSION EXIM Co SRL Deva, Punct de lucru Tulcea-str. Portului nr. 40 -incinta TULCO (fosta fabrica de conserve peste) . Se ofera parcare auto in spatii inchise sau in exterior, pe perioada de iarna, de vara sau doar pe perioada sejurului.
Spatiile sunt supravegheate cu camera de supraveghere dar si paza umana.
Relatii la sediul de mai sus s-au la tel:  0743 177 181.

Aveti mai jos si o harta google:

https://www.google.ro/maps/place/Strada+Portului+40,+Tulcea/@45.1820034,28.7911117,17z/data=!4m2!3m1!1s0x40b7595a443f39fd:0x84e6e1dc99cb6adb

Este foarte aproape de gara fluviala, de unde se ajunge si la pontonul navei rapide. Sunt 10 minute pe jos sau se poate lua un taxi.

Rodica_I:
Buna  Gigi , hai ma asta este distanta ... 10 minute ... ;D

Multumesc de link,  floare la ureche ... fara ghid  si GPS :)

admin:
Pt voi care veniti de la un mars de 16 km pe Cheile Nerei cred ca nu este suficienta de lunga Sulina... ;D Nu stiu ce ne facem... ::) :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă