Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015

<< < (2/14) > >>

tashamaddy:
Cu siguranta voi merge si eu...imi doresc de foarte mult timp sa ajung in Maramu  *|*

admin:
La Maramures, asa cum am transmis prin newsletter, numarul de inscrieri este egal cu cel de locuri (ba chiar si o rezerva). Samiza cred ca deja a trimis Email-ul de rezervare, din momentul in care s-a transmis, rezervarile se fac in ordinea platii avansurilor. Deci nu e suficient daca unteti inscrisi pt a putea fi siguri pe locul in excursie. Trebuie sa achitati avansul sau sa comunicati o data pana la care o puteti face. Asta agentiei. Aici nu discutam de plati sau de rezervari ci doar de listele finale si de actiunea in sine.

admin:
S-au incheiat rezervarile pt aceasta excursie. Toate locurile s-au ocupat.

Karmen Rodika:
La buna intalnire in Maramures..abia astept .drum bun si toate cele bune la urmatoarele actiuni.. *|* :smitten: :flori:

DCM:
Buna, sunt Cristina din Cluj-Napoca as vrea sa particip la aceasta actiune in cazul in care cineva deja inscris se va retrage. Nu stiu cum putem comunica dar sunt sigura ca organizatorii ne vor ajuta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă