Autor Subiect: Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015  (Citit de 30378 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ametist

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015
« Răspuns #45 : Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015, 19:58 »
ok. Multumesc  :thumbup:

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #46 : Duminică, 18 Ianuarie 2015, 14:56 »
Si fara prelungire de ski si fara loc in microbuz? Sau exista si microbuze de 22 persoane? E bine sa stiu cat mai repede ca sa pot face restul de plata.
@Ceremi - in conditiile actuale probabil ca vom fi doar doi doritori de ski (eu chiar initiere in snowboarding) si doar Sambata. Eu iau doar pantaloni, scurta si eventual ochelari - restul inchiriez loco.
Gigi ma bazez pe tine cu instructorul de snowboard! O0

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #47 : Duminică, 18 Ianuarie 2015, 15:30 »
Microbuzul are 19 locuri... :-\  Am transmis Email-uri, am scris pe forum... ::) Am fost convins ca vii cu masina, mai ales ca te gandeai ca vrei sa mergi la schi. Ai solutie, sau vedem impreuna cum facem?

Offline Rentzi

• Sr. Member
« Răspuns #48 : Duminică, 18 Ianuarie 2015, 15:45 »
Si eu am asteptat sa vad daca se inscriu oameni pentru schi.... Am cu ce veni - cu masina proprie... Dar era mai comod cu microbuzul (dintrun anumit punct de vedere). Asa pot sa ma mai opresc pe drum. Te rog nu ma uita cu instructorul.

Ceremi

• Vizitator
« Răspuns #49 : Duminică, 18 Ianuarie 2015, 21:09 »
Ai dreptate Rentzi, daca va fi de ski o sa inchiriez si eu acolo. Nu ma incumet cu placa, m-as bucura sa ma dau cu schiurile.  :giggle:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #50 : Duminică, 18 Ianuarie 2015, 21:15 »
Rentzi te sun eu marti si punem lucrurile atunci la punct cu instructorul. Vrei sambata pe perioada in care noi suntem la drumetie, asa am inteles, da?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Luni, 19 Ianuarie 2015, 16:11 »
Va transmit detaliile de imbarcare:

Loc: Statia de benzina AGIP Pacii
Ora de intalnire: 7.45
Ora de plecare: 8.00
Masina: Microbuz Sprinter numar B-184-NEW
Sofer: Bogdan - 0756.07.07.83

Rugamintile mele le cunoasteti, dar le repet:  ::) :)
- veniti la timp, nu-i faceti pe ceilalti sa va astepte
- daca s-a intamplat ceva, anuntati pt a nu se astepta inutil
- nu sunati soferul decat strict in situatia in care nu ajungeti la locatie

Viva

• Vizitator
« Răspuns #52 : Luni, 19 Ianuarie 2015, 17:05 »
E vorba de benzinaria AGIP de langa statia de metrou de la Pacii ?...intreb pt ca nu sunt ft familiara cu zona si am vazut ca din cel 3 statii AGIP din Bucuresti, doua se afla pe Bd iuliu Manmiu... :o

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #53 : Luni, 19 Ianuarie 2015, 17:59 »
Raspund pe rand:

- lui ametist intai - eram dator, cu un raspuns azi. Ia legatura cu Samiza, mi-a spus ca poate sa rezolve un loc. Am inteles ca o sa vii cu masina, deci faptul ca nu mai sunt locuri la microbuz nu ar fi un impediment. Samiza poate fi contactata pe office@bonvoyagesibiu.ro.

- Este vorba de AGIP Pacii Bulevardul Iuliu Maniu 194.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Luni, 19 Ianuarie 2015, 18:43 »
Dupa Fuga Lolelor, asta se va intampla in jur de 11.30, mergem pana "in centrul tarii". :thumbup: ::) :happy:
Nu e nici o gluma, nici eu n-am stiut ca exista o borna care indica acest lucru, noroc cu Cornelia care e de acolo si m-a ajutat cu sfaturi si conexiuni in zona. Ea mi-a spus de existenta acestui loc...Avem doar 4 km de facut pana la borna si apoi tabaram la...gogosi, henclesh, o cana cu vin fiert sau un ceai cu rom...Ne-a aranjat o masa intr-un loc in care se tine o petrecere a lolelor...

Astfel ca plecarea din Agnita va fi in jur de 13.30. Cei care aveti conexiuni din Bucuresti luati in considerare aceasta ora.

Offline Rentzi

• Sr. Member
« Răspuns #55 : Luni, 19 Ianuarie 2015, 23:21 »
Da Gigi, Sambata cand sunteti voi in drumetie....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Marți, 20 Ianuarie 2015, 17:28 »
Stratul de zapada in Paltinis a scazut de la 65 cm la 32 cm. La sfarsitul saptamanii insa se anunta noi ninsori, pt ca saptamana viitoare sa revina vremea mai calda...

Offline ninavate

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #57 : Marți, 20 Ianuarie 2015, 22:24 »
Gigi,multumesc frumospentru inscriere pe lista pentru microbuz........ :)   

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #58 : Miercuri, 21 Ianuarie 2015, 10:47 »
Nu ai pt ce Nina... :) Cat sunt prin jurul casei, dau cate o mana de ajutor...

Va spuneam ca dupa ce se termina programul lolelor din centru, de la primarie, o sa urcam in microbuze si o sa mergem intr-un loc in care ni s-au pregatit hencles si gogosi. Am rugat-o pe doamna de acolo ca fiecare sa aiba cate o portie de hencles si cate doua gogosi sasesti. Nu stiu sa va spun in acest moment cat costa, am rugat-o sa-mi transmita Email. Oricum nu este mare lucru...sunt doar niste placinte. Extra acolo mai puteti comanda un vin fiert cu scortisoara si un ceai cu rom.

Iata cum arata hencles-ul...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #59 : Miercuri, 21 Ianuarie 2015, 18:42 »
Am primit de la Cornelia un link cu cateva filmari mai vechi din timpul paradei lolelor. Si mi-am adus aminte de ce mi-a scris unul apropo de montajul postat  pe youtube. Suna cam asa mesajul lui "Ba, v-ati dus acolo sa speriati lumea, sa nu mai poata iesi din casa...Duminica cea sfanta, in loc sa fiti la biserica voi oripilati lumea cu costumele voastre..." :-\ ??? :idiot2: Am ras la inceput de confuzia in care era enoriasu' dar apoi am ramas pe ganduri...Am realizat cat de departe sunt unii de cultura, de traditiile din jurul lor. Indiferent ca sunt romanesti, secuiesti, sasesti, lipovene sau slovace, ar trebui sa cunosti cate ceva si daca-ti trec pe la urechi sa faci un minim efort sa le intelegi....