Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015

<< < (8/19) > >>

marycoray:
1.Anisoara C.
2.Florin I.
3. Viva
4. Otilia O.
5. Florentina I.
6. Gabriel S.
7. Irina G.
8. Viviana C.
9. Anca A
10.Mariana B.

pinkpanthere:
Buna seara! Nu ma uitati, puneti-ma pe lista de transport cu microbuzul din Bucuresti. Constanta D.

admin:
Constanta esti pe lista mea!  :) Maine astept de la Samiza tabelul final cu participantii si am sa unesc cele doua liste. Probabil ca luni am sa postez si numarul microbuzului si al soferului, ora de plecare, toate detaliile...

M-am uitat la vreme, vineri arata ninsoare, sambata si duminica frumos! Dar mai este pana atunci.... :)

admin:
Microbuzul este full, nu mai sunt locuri libere. Ramanem la lista de inscriere formata din ceea ce am primit pe Email plus cei care s-au inscris aici pe forum. Banuiesc ca cei care nu au raspuns la Email si nu s-au inscris aici, urmeaza sa vina cu masini personale. Am sa afisez azi lista de inscriere la microbuz, este tabelul pe care am sa-l transmit transportatorului.

Ma este foarte putin...sper ca timpul sa tina cu noi...Inca e zapada, daca mai ninge un pic e ok... :)

admin:
Promiteam tabelul, e gata...acum il postez.  :) Sub am sa postez si cei 3 inscrisi din Bucuresti de la care nu am primit inscriere pe microbuz.

Intre timp am aflat intamplator de cineva din cei trei...ca ar merge cu microbuzul...si am adaugat-o pe lista.

Lista de imbarcare microbuz Bucuresti:

S Gabriel
V Violeta
Ionita F
Lucia S
Viviana C
B Mariana
D Constanta
C Adriana Anca
Nina V
G Irina
I Rodica