Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015
Veronica:
Salutari tuturor si LA MULTI ANI! :)
admin:
In cateva minute incep transmiterea de Email-uri catre cei inscrisi si confirmati (21), cei in curs de confirmare (9) si cei inscrisi dar de la care Samiza nu are inca nici un semn (5).
Daca se intampla ceva si nu primiti Email-ul meu va scriu si aici ce contine:
- o intrebare referitoare la transportul din Bucuresti. Doresc sa stiu cate persoane urmeaza sa urce din Bucuresti sau de pe traseu (Pitesti, Valcea)
- o intrebare referitoare la optiunea de a ramane in zona pt schi la Paltinis. Laurentiu a lansat aceasta propunere, este ex-excursie, cu ce va pot eu ajuta este cu informarea tuturor celor inscrisi si eventual cu indrumare spre o cazare sau daca doriti chiar rezervare.
Prognoza meteo la Paltinis in acest moment arata timp bun pana in preajma zilelor de drumetie, apoi ceva ninsoare. Dar inca este prematur. Muntele este imprevizibil si doar cu cateva zile inainte putem stii cum va fi. Functie de vreme o sa aleg si traseul. Urmeaza ca saptamana viitoare sa primesc o prognoza si o stare a vremii mai detaliata de la Centrul de meteorologie din Paltinis.
Acum la Sibiu bate parca spre primavara, se topeste zapada... ???
admin:
Nu mai sunt locuri in regim de single!
admin:
Samiza mi-a spus ca este pe ultimii metri cu rezervarile. Maine o sa traga linie si o sa adune si ultimele plati si am sa anunt atunci exact situatia. Dar in principiu mai este un loc maxim doua...
Florentina19:
Salut!
Mă înscriu şi eu pe lista de transport din Bucureşti.
1.Anisoara C.
2.Florin I.
3. Viva
4. Otilia O.
5. Florentina I.
Seară frumoasă tuturor! :)
Florentina
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă