Daaaaa, a fost frumos! Super mastile, mi-au placut mult!

Cineva, care era la prima iesire cu noi, spunea ca nu se astepta sa fim atat de profi!

Fiecare s-a straduit in fel si chip sa fie haios, sa fie inedit, original, sa fie de nerecunoscut. Si, fie costum inchiriat, fie improvizat care cu ce a avut pe acasa, vooooai, efectul a fost maxim! Savurez sfertul ala de ora in care, in timp ce te pregatesti, inca in camera fiind, auzi de jos din hol explozii de rasete. Si te intrebi cine/cum a mai coborat costumat, mai deschizi usa, iti mai arunci un ochi, fugi iar la oglinda....

Este a treia oara cand particip si abia atunci, in fata oglinzii mi-am dat seama ca este tot a treia oara cand ma imbrac in negru!!!! Bunica-mea ar fi fost mandra de mine, aratam fix ca ea. La 83 de ani.

Clar, la anu' vreau sa fiu o printesa diafana, roz! Anu' asta am fost un fel de web designer, sau mai bine zis "femeia care tese zadarnic panza".

Astept poze de la voi, poate gasesc vreuna in care sa arat mai uman! Nu m-am inscris in concursul de masti pentru ca nu mi-a placut de mine!

Mult, mult, mult mi-a placut Mam'mare - Mam'(foarte

)mare: rujata, rotofeie si rosie in obrajori, invesmantata toata in catifele si voaluri, voaaaai, cat de gratios manuia ea evantaiul pe sub borurile palariei dantelate!

N-am recunoscut-o in hol, numai mai tarziu, in restaurant, cand a inceput sa vorbeasca! Magistrală!

Eu zic ca e musai sa punem niste poze cu masti pe aici!!!