Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel. A V-a editie. 6 - 8 martie 2015

<< < (28/34) > >>

Mari_a:
Pași in zăpada II  :D

Tonight is the night!  :dance:      *|*   

Mari_a:
Doo ochi privește . Buna diminieata!  :D

Si a fost ...

admin:
Foarte animat carnavalul de anul acesta!  *|* :dance: Costume tare inspirate, chef de petrecere si dans...Si inca ce dansuri...salsa, merengue  :)
Am filmat si fotografiat mult...au fost atat de multe imagini si momente, incat nu ma mai puteam opri... ::) Am reusit sa le organizez cat de cat si am inceput transmiterea. Dar va dura ceva timp, nu am voie decat 50 Email-uri pe ora....altfel sunt taxat ca spamer... :-\ Asa ca mi-am pus ceasul sa sune din ora in ora.... :whistle: Filmele si pozele au plecat spre voi...Ca de obicei prin wetransfer.

La fiecare editie a carnavalului incerc sa aduc cate ceva nou si anul acesta a fost momentul cu copiii de la Liceul de Arta din Sibiu...Nu stiu cat de mult a placut, cat s-au apreciat incercarile si munca acelor copilasi, va pot spune doar de mine...Ascultarea partiturilor m-a sensibilizat, m-a trecut prin niste faze emotionale tare ciudate, de la duiosenie pana la extaz...Am vazut parintii in curtea scolii incurajandu-i, aranjandu-i, i-am vazut apoi pe drum cum isi parcurgeau momentele... Atentia  profesoarelor la pregatireaa prezentarilor...Acordarea instrumentelor...Foiala usor timida dinaintea intrarii voastre in sala...

As putea scrie atat de multe despre editia asta a sasea a carnavalui...S-au petrecut atat de multe intr-un timp atat de scurt....

Acesta a fost decorul...

Copii minunati si instrumentele lor fermecate...

Acasa la gazdele nuntii traditionale...

D'ale carnavalului...

MAC:
Asa este,au fost trei zile pline,frumoase cu multa veselie.Insa,a fost un moment pe care cred ca nici aparatul foto,
nici cuvintele n-ar pute sa-l descrie.Momentul in care mastile au inceput sa danseze.Am simtit atata bucurie in jurul
meu....Pentru organizatori si participanti  :worship: :smitten:

admin:
Am forward-at 4 Email-uri ce contin link-uri de download (vin de pe office@sibiel.eu si sunt prin wetransfer). Trei contin o parte din filmulete si unul fotografiile facute de mine. La ultimul am atasat si detaliile despre nunta traditionala, cativa m-ati intrebat de amanunte....

Cine nu a primit mesajele mele, sa-mi scrie pe Email si am sa-i retransmit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă