Autor Subiect: Carnaval la Sibiel. A V-a editie. 6 - 8 martie 2015  (Citit de 64947 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mari_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
Re: Carnaval la Sibiel. A V-a editie. 6 - 8 martie 2015
« Răspuns #135 : Sâmbătă, 07 Martie 2015, 18:15 »
Pași in zăpada II  :D

Tonight is the night!  :dance:      *|*   

Offline Mari_a

• Full Member
« Răspuns #136 : Duminică, 08 Martie 2015, 08:32 »
Doo ochi privește . Buna diminieata!  :D

Si a fost ...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #137 : Duminică, 08 Martie 2015, 19:25 »
Foarte animat carnavalul de anul acesta!  *|* :dance: Costume tare inspirate, chef de petrecere si dans...Si inca ce dansuri...salsa, merengue  :)
Am filmat si fotografiat mult...au fost atat de multe imagini si momente, incat nu ma mai puteam opri... ::) Am reusit sa le organizez cat de cat si am inceput transmiterea. Dar va dura ceva timp, nu am voie decat 50 Email-uri pe ora....altfel sunt taxat ca spamer... :-\ Asa ca mi-am pus ceasul sa sune din ora in ora.... :whistle: Filmele si pozele au plecat spre voi...Ca de obicei prin wetransfer.

La fiecare editie a carnavalului incerc sa aduc cate ceva nou si anul acesta a fost momentul cu copiii de la Liceul de Arta din Sibiu...Nu stiu cat de mult a placut, cat s-au apreciat incercarile si munca acelor copilasi, va pot spune doar de mine...Ascultarea partiturilor m-a sensibilizat, m-a trecut prin niste faze emotionale tare ciudate, de la duiosenie pana la extaz...Am vazut parintii in curtea scolii incurajandu-i, aranjandu-i, i-am vazut apoi pe drum cum isi parcurgeau momentele... Atentia  profesoarelor la pregatireaa prezentarilor...Acordarea instrumentelor...Foiala usor timida dinaintea intrarii voastre in sala...

As putea scrie atat de multe despre editia asta a sasea a carnavalui...S-au petrecut atat de multe intr-un timp atat de scurt....

Acesta a fost decorul...

Copii minunati si instrumentele lor fermecate...

Acasa la gazdele nuntii traditionale...

D'ale carnavalului...

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #138 : Duminică, 08 Martie 2015, 21:56 »
Asa este,au fost trei zile pline,frumoase cu multa veselie.Insa,a fost un moment pe care cred ca nici aparatul foto,
nici cuvintele n-ar pute sa-l descrie.Momentul in care mastile au inceput sa danseze.Am simtit atata bucurie in jurul
meu....Pentru organizatori si participanti  :worship: :smitten:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #139 : Luni, 09 Martie 2015, 07:07 »
Am forward-at 4 Email-uri ce contin link-uri de download (vin de pe office@sibiel.eu si sunt prin wetransfer). Trei contin o parte din filmulete si unul fotografiile facute de mine. La ultimul am atasat si detaliile despre nunta traditionala, cativa m-ati intrebat de amanunte....

Cine nu a primit mesajele mele, sa-mi scrie pe Email si am sa-i retransmit.

Offline valentin75

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #140 : Luni, 09 Martie 2015, 08:06 »
Un carnaval pe cinste si de tinut minte. Gigi si Samiza toata stima si respectul pentru organizare, de fapt pentru tot ce s-a petrecut pe acolo.
Gigi te rog si o lista de participanti cand se poate pe mail.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #141 : Luni, 09 Martie 2015, 08:14 »
Multumesc pentru apreciere Vali! Da, ai dreptate, aseara m-am gandit doar la adresele de Email. Acelea sunt toate in grup, dar nu toti fi identificati dupa ele...Azi am sa va transmit lista... :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #142 : Luni, 09 Martie 2015, 09:23 »
gata, s-a incheiat deja? Sunt convinsa ca ati avut un week-end de poveste. La fel de convinsa ca imaginile redau doar un strop din atmosfera Carnavalului. Sa va fie de bine si sa pastrati emotia si bucuria. Eu, si acum imi amintesc cu drag de Carnavalul de anul trecut.  :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mari_a

• Full Member
« Răspuns #143 : Luni, 09 Martie 2015, 09:36 »
Daaaaa, a fost frumos! Super mastile, mi-au placut mult!  :applause: Cineva, care era la prima iesire cu noi, spunea ca nu se astepta sa fim atat de profi!   8)  Fiecare s-a straduit in fel si chip sa fie haios, sa fie inedit, original, sa fie de nerecunoscut. Si, fie costum inchiriat, fie improvizat care cu ce a avut pe acasa, vooooai, efectul a fost maxim! Savurez sfertul ala de ora in care, in timp ce te pregatesti, inca in camera fiind, auzi de jos din hol explozii de rasete. Si te intrebi cine/cum a mai coborat costumat, mai deschizi usa, iti mai arunci un ochi, fugi iar la oglinda....  :D Este a treia oara cand particip si abia atunci, in fata oglinzii mi-am dat seama ca este tot a treia oara cand ma imbrac in negru!!!! Bunica-mea ar fi fost mandra de mine, aratam fix ca ea. La 83 de ani.  :buck2: Clar, la anu' vreau sa fiu o printesa diafana, roz! Anu' asta am fost un fel de web designer, sau mai bine zis "femeia care tese zadarnic panza".  :giggle: Astept poze de la voi, poate gasesc vreuna in care sa arat mai uman!   Nu m-am inscris in concursul de masti pentru ca nu mi-a placut de mine!  :D

Mult, mult, mult mi-a placut Mam'mare - Mam'(foarte  ;D )mare: rujata, rotofeie si rosie in obrajori, invesmantata toata in catifele si voaluri, voaaaai, cat de gratios manuia ea evantaiul pe sub borurile palariei dantelate!  :2funny: N-am recunoscut-o in hol, numai mai tarziu, in restaurant, cand a inceput sa vorbeasca! Magistrală!   :thumbup:
Eu zic ca e musai sa punem niste poze cu masti pe aici!!!  ::)

Offline aaaddd

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #144 : Luni, 09 Martie 2015, 10:39 »
Da, Maria a fost extraordinar. Eu, Adina, am fost pentru prima data cu Singles, deci si la Carnaval si pot sa spun ca a fost super. Felicitari organizatorilor si participantilor care au dat culoare, farmec si au facut ca momentele petrecute sa fie unele deosebite. Astept sa ne revedem. Eu voi fi prezenta peste doua saptamani la Predeal. Pana atunci sa fim sanatosi si voia buna sa ne insoteasca pretutindeni.

Offline MAC

• Full Member
« Răspuns #145 : Luni, 09 Martie 2015, 13:50 »

Offline MAC

• Full Member
« Răspuns #146 : Luni, 09 Martie 2015, 13:54 »
Ceva lipseste.Mai citesc.. :coolsmiley:

Offline Mari_a

• Full Member
« Răspuns #147 : Luni, 09 Martie 2015, 14:08 »
 :) Nu lipseste nimic, numai ca trebuia sa copiezi aici codul din fereastra a doua, unde scrie :
IMG Code for Forums & Message Boards
Le selectezi si le copiezi aici.

Asa iti iesea:

Frumoase poze!  :)

Le-am primit si pe celelalte, multumesc! Printre picaturi, o sa fac si o sa trimit si eu o selectie din ale mele, ca nu toate mi-au iesit, n-am stiut sa reglez aparatul :(

Offline MAC

• Full Member
« Răspuns #148 : Luni, 09 Martie 2015, 15:12 »

Multumes,Maria! :)
Un fulg de nea....
L-au topit emotiile.... :giggle:

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #149 : Luni, 09 Martie 2015, 15:20 »
Multumesc pentru flori, martisoare si toata starea de bine pe care am resimtit-o in aceste zile la Sibiel.  Mi-a placut mult aceasta prima actiune la care am participat, as fi vrut sa pot interactiona mai mult cu cei prezenti, sa tin minte cat mai multe nume, sa pot asocia chipuri cu nume...Ar fi prins bine si niste ecusoane, asa pentru cei cu mai putina tinere de minte :) Acum a trecut repede dar urmeaza alte iesiri, pentru mine Delta din iulie, apoi Samothraki... Pe curand asadar  *|*