Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel. A V-a editie. 6 - 8 martie 2015

<< < (25/34) > >>

MAC:
Multumesc pentru raspuns.Sper sa fie toata lumea bine...
Un fulg de nea,doi,ar putea sa danseze printre noi.Doar e carnaval. :dance:

wonderland:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 02 Martie 2015, 09:57 ---... a plecat microbuzul de la AGIP...  :D

--- Terminare citat ---

:applause: :thumbup: :faint:

Bietul sofer. Daca-l opreste politia?

Drum bun si superdistractie sa aveti! :thumbup:

geo geo:
Buna dimineata,

Cred ca ati omis sa ma treceti pe lista!!!???Am luat legatura cu dna Samiza si dansa a zis ca ma  trece, dar cred ca a uitat.
Va rog sa mai verificati sa nu am vreo surpriza maine dimineata!!!
Multumesc!!

Georgiana(Bucuresti)

admin:
Geo geo, Samiza mi-a comunicat ieri ca nu stii sa te treci pe lista de pe forum si te-am adaugat in tabelul meu de transport. Pe forum n-am mai facut modificari, este tardiv si inutil acum. Listele acestea se creaza prin adaugarea fiecaruia in tabel, dupa care eu iau cu copy/paste si transmit la compania de transport. Asta cu 3-4 zile inainte de eveniment. Deja lista este transmisa, urmeaza sa comunic seara aceasta modificarile de ultima ora.

PGabriela:
Aseara tarziu am scris un mesaj dar vad ca de pe tastatura aceea nu se intelege nimic, asa ca repet acum.

Mihaela nu e nevoie de rearanjare deoarece pe mine m-au REPARTIZAT VIRUSII IN CARANTINÄ‚.      :sorry:
Am sperat pana in ultimul moment ca, poate reusesc sa inving raceala asta REBELÄ‚ dar nu reusesc.  :((

Gigi imi pare rau ca te pot doar acum anunta dar, sunt OBLIGATÄ‚ sa renunt la carnaval.
Daca doreste cineva sa mearga chiar si fara costum s-o faca.

Va scriu cateva cuvintele si va doresc distractie faina.

Mi-am intins antenele
Mi-am facut sprancenele
Mi-am intins aripile
Ca sa domin clipele
Si sa anunt intreaga tara ca acusi e PRIMAVARA

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă