Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
admin:
O modificare de auto si sofer venita de la firma de transport.Microbuz Mercedes Sprinter numar de inmatriculare B-277-NEW , sofer: TUDORACHE MARIUS 0751.178.774
Marius este o veche cunostiinta a noastra, cu el am facut o excursie minunata in Croatia...
almi_gabi:
Pe la ora asta noi trecusem de cabana Garbova si eram undeva pe Clabucetul Taurului - superbe peisaje. Sper ca aveti aceasi vreme senina pe care am prins-o si noi sambata trecuta. Drumetie frumoasa. :)
dianna:
A fost superb, vremea a fost si mai frumoasa, si mai mult soare si si mai multa zapada! Multumim inca o data pentru asa ocazie :)
almi_gabi:
Hei, cata zapada, si copacii au fost ninsi ::) ... si ce bine si clar se vad muntii. A treia fotografie e super!
admin:
Mi-a fost teama ca parcurgand aceleasi trasee, in acelasi anotimp, o sa am senzatia de repetabilitate si mica mea plictiseala o sa-si puna amprenta asupra grupului...In ultimele 11 zile, 6 le-am petrecut pe potecile Bucegilor. Si nu pot sa spun decat: AS MAI MERGE SI MAINE!!!!
Dumnezeu si natura au tinut cu noi, asa ca am avut o vreme de vis, iar peisajele...de-a dreptul fantastice. Nu am suficiente cuvinte pt a descrie ceea ce am simtit acolo sus, taind poteca in zapada adanca...Simteam bunatatea soarelui, cu revarsarea lui de lumina si caldura...Iar in fata mi se deschideau noi si noi imagini de poveste...Exceptional! Nu stiu daca cei care nu au avut vreodata ocazia unui varf de munte iarna, inteleg sentimentul pe care-l ai acolo atarnat intre alb si albastru...Ii indemn sa incerce macar odata in viata asta! Nu stiti cat pierdeti!
Cateva fotografii. Promit sa revin maine cu multe altele....
Si de afara inauntru...
Pregatirea de petrecere...
Cu Cliff, bucatarul nostru indian...
Puiul cu legume, specialitatea lui....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă