Autor Subiect: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015  (Citit de 27996 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
« Răspuns #60 : Miercuri, 18 Martie 2015, 08:47 »
Prezentarea locatiei in care o sa stam:

Pensiunea Crescent se afla la 15 minute de mers pe jos de partia de schi Clabucet, de acolo de unde o sa plecam in drumetie sambata.
Camerele sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, toate au balcon cu vedere la munte, au baie privata, in care gasiti articole de toaleta, cada sau dus.

La parter exista un restaurant si o curte cu foisor si terasa. Tot acolo exista si un gratar, la care am sa va pregatesc sambata grill-ul. Restaurantul are un bucatar care pregateste preparate traditionale romanesti, dar fiind indian stie si multe retete internationale.

Apropiat de pensiune sunt mai multe magazine, astfel incat sa puteti aproviziona cu apa, sucuri si ceea ce mai aveti nevoie. 

Offline ileana_b

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #61 : Miercuri, 18 Martie 2015, 10:20 »
Vaai ce invidioasa sunt pe echipa din aceasta saptamana de Predeal, ei sunt un pic mai norocosi.
Gradina pensiunii la care se va sta este superba, plus un bucatar indian la dispozitie :o, plus zapada care a inceput sa cada, deci drumetiile vor fi inzapezite. :)
Brava la voi!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #62 : Miercuri, 18 Martie 2015, 10:32 »
Cum Ileana, tandemul Gigi la gratare si Cristi la salate si garnituri, poate fi egalat de un bucatar indian... :-[ ??? ::) ;D

Offline ileana_b

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #63 : Miercuri, 18 Martie 2015, 13:05 »
Hmm, poate, poate...
Mancarea indiana, alaturi de libaneza si chinezeasca are o savoareee! ::)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #64 : Miercuri, 18 Martie 2015, 13:49 »
Ai uitat de una de top 5 in lume: bucataria marocana.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #65 : Miercuri, 18 Martie 2015, 17:49 »
O modificare de auto si sofer venita de la firma de transport.Microbuz Mercedes Sprinter numar de inmatriculare  B-277-NEW , sofer: TUDORACHE MARIUS 0751.178.774

Marius este o veche cunostiinta a noastra, cu el am facut o excursie minunata in Croatia...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #66 : Sâmbătă, 21 Martie 2015, 11:32 »
Pe la ora asta noi trecusem de cabana Garbova si eram undeva pe Clabucetul Taurului - superbe peisaje. Sper ca aveti aceasi vreme senina pe care am prins-o si noi sambata trecuta. Drumetie frumoasa.  :)

dianna

• Vizitator
« Răspuns #67 : Sâmbătă, 21 Martie 2015, 19:48 »
A fost superb, vremea a fost si mai frumoasa, si mai mult soare si si mai multa zapada! Multumim inca o data pentru asa ocazie  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #68 : Duminică, 22 Martie 2015, 09:37 »
Hei, cata zapada, si copacii au fost ninsi   ::) ... si ce bine si clar se vad muntii. A treia fotografie e super!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #69 : Duminică, 22 Martie 2015, 20:42 »
Mi-a fost teama ca parcurgand aceleasi trasee, in acelasi anotimp, o sa am senzatia de repetabilitate si mica mea plictiseala o sa-si puna amprenta asupra grupului...In ultimele 11 zile, 6 le-am petrecut pe potecile Bucegilor. Si nu pot sa spun decat: AS MAI MERGE SI MAINE!!!!

Dumnezeu si natura au tinut cu noi, asa ca am avut o vreme de vis, iar peisajele...de-a dreptul fantastice. Nu am suficiente cuvinte pt a descrie ceea ce am simtit acolo sus, taind poteca in zapada adanca...Simteam bunatatea soarelui, cu revarsarea lui de lumina si caldura...Iar in fata mi se deschideau noi si noi imagini de poveste...Exceptional! Nu stiu daca cei care nu au avut vreodata ocazia unui varf de munte iarna, inteleg sentimentul pe care-l ai acolo atarnat intre alb si albastru...Ii indemn sa incerce macar odata in viata asta! Nu stiti cat pierdeti!

Cateva fotografii. Promit sa revin maine cu multe altele....

Si de afara inauntru...

Pregatirea de petrecere...

Cu Cliff, bucatarul nostru indian...

Puiul cu legume, specialitatea lui....

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #70 : Duminică, 22 Martie 2015, 20:47 »
A fost super, ca de obicei

Offline mariana0212

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #71 : Duminică, 22 Martie 2015, 21:15 »
Au fost trei zile superbe. Cuvintele sunt puține pentru a descrie frumusetea locurilor alese pentru drumeție. Remarc profesionalismul  și dăruirea lui Gigi pentru actiunile din singlecamp. Cu siguranta am sa mai revin alaturi de voi.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #72 : Luni, 23 Martie 2015, 09:51 »
Am transmis tuturor link-ul de download pt fotografiile facute de mine. Descarcarea este valabila 7 zile, dupa care nu mai puteti face aceasta operatiune, cei de la wetransfer limiteaza la acest termen. Cine nu a primit, va rog sa-mi comunice pe office@singlescamp.ro. Am sa le retransmit link-ul.

Offline merylungu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #73 : Luni, 23 Martie 2015, 10:47 »
multumesc si eu  pentru zilele frumoase...am o febra muscularaa...:)))) dar ce mai conteaza..ce oamemi frumosi sunteti cu totii! Multumesc organizatorilor pentru grija si modestia lor

Offline arsel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #74 : Luni, 23 Martie 2015, 13:45 »
A fost un week end de poveste care mi-a umplut sufletul de bucurie. Gigi si Samiza sunteti profesionisti si
sunt incantata ca v-am cunoscut. Multumesc pentru fotografii.