Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015

<< < (10/16) > >>

Florin1968:
Buna dimineata. Si eu o sa vin direct la Brasov, vineri pe la ora11,30 ajung. Ne putem intilni acolo ?

admin:
Florin, facem sa ne intalnim in Brasov. Am vazut ca mai sunt 2 persoane care ajung acolo. Cand este inchisa lista, am sa contactez eu pe fiecare sa vad cum ajunge.

Pt ca a venit vorba de transport: este posibil ca la ambele actiuni de Predeal sa schimb ceva la transportul din Bucuresti, sa inchiriez ceva mai mic, de 8 + 1 locuri. Vad ca pt ambele week-end-uri s-au inscris la microbuz destul de putini si pt ca tariful sa iasa bine, cel mai probabil am sa schimb tipul de microbuz. Dar mai este un pic de timp pana atunci...Oricum, cei inscrisi la microbuz sa nu-si faca nici o grija, un microbuz ii va aduce la Predeal.  :)

zambila:
Gigi,eu am sa ajung in Brasov vineri la 11.10 in autogara 1 (langa gara).Vad ca si Florin ajunge la 11.30 oare tot in autogara 1? Ne poate "inhata"si pe noi microbuzul? :)

Florin1968:
Da, tot in autogara 1 ajung. Deja am inteles ca va fi un punct de intilnire in autogara, pentru inca citeva persoane

aaaddd:
Eu ajung cu mijloace proprii.
Unde ne intalnim in Predeal?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă