Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015
Florin1968:
De curiozitate, in excursia asta e obligatorie plata transportului ? Sau pot veni direct acolo ? Pentru mine a mai fost o problema sa ajung in statia Agip la ora stabilita, in ălus deplasarea presupune doua segmente de traseu : Tecuci - Bucuresti si Bucuresti Predeal, iar daca vin direct am un singur segment, Tecuci - Brasov, cu sosire in Brasov la 11, 50.
ella:
--- Citat din: luci_s din Miercuri, 11 Februarie 2015, 18:40 ---Propun ca loc de intalnire pentru iesirea spre Predeal benzinaria OMV str.Alexandru Serbanescu(Hotel Phoenicia Grand).Cei care vin cu masina pot parca fie in benzinarie fie in parcarea hotelului .
In caz ca Gigi accepta acest loc de intalnire, te-as ruga sa-mi spui cum se ajunge din 13 Septembrie pana la aceasta benzinarie.
--- Terminare citat ---
luci_s:
Ella cred ca pentru tine este mai aproape stația Agip Militari.
ella:
Am recitit ce a postat Gigi si am vazut ca se mentine si locul de intalnire de la Agip Pacii;acolo stiu cum sa ajung.
dianna:
--- Citat din: Florin1968 din Miercuri, 11 Februarie 2015, 19:00 ---daca vin direct am un singur segment, Tecuci - Brasov, cu sosire in Brasov la 11, 50.
--- Terminare citat ---
nu ma pricep, imi da cu virgula :) Brasov - Predeal cum faci?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă