Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 2 - 5 aprilie 2015
admin:
Acum v-am transmis si fotografiile primite de la Alina. Sunt exceptionale, nu ratati sa le descarcati...
codrina:
Ce s ar mai putea spune...vorbele sunt de prisos...pe scurt a fost o minivacanta foarte reușită. ..m am simțit extraordinar...m am relaxat în compania unor oameni deosebiți care știu sa se distrezi și sa se simtă bine ...mă bucur ca v am cunoscut și chiar mă felicit pentru alegerea făcută. ..sper sa ne mai întâlnim. ...Va urez Sărbători liniștite alături de toți cei dragi sufletului vostru
admin:
Ca de fiecare data, tare bine a fost la Conacul Samfirei...Pacat ca noi baietii nu am mai incaput acolo...Dar macar ne-am putut bucura de palinca, slana si de multe altele... :)
Mari_a:
... Iarna-iarna si totusi... pe ici, pe colo, se iveau semne de primavara!
Pana si liliecii s-au trezit din hibernare. Asta statea atarnat de tavanul pesterii Poarta lui Ionele
(pozele de mai sus sunt dintre cele ale Alinei, mi-a permis sa le pun aici 8) )
Langa un gard, niste ramurele mov de liliac salbatic...
Sambata pe la pranz, coborand de la gospodaria familiei Dobra, poteca inzapezita din padure ne-a scos pe un versant insorit... Poza nu poate reda soarele cald si mirosul de reavan, de primavara! ::)
WildWorld:
Îmi cer scuze că nu am apucat să încarc și eu pozele și mici comentarii, dar am fost puțin ocupat. Promit cât de curând să încep :-) vă pup și mi-e dor de voi! Să știți că mai am bomboane, care mai vrea îmi poate scrie.... ;-)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă