Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 2 - 5 aprilie 2015

<< < (15/21) > >>

WildWorld:
Va multumesc inca odata tuturor pentru clipele petrecute impreuna! Cititind radurile de mai sus alea domnului Gigi, va marturisesc ca mi-au dat lacrimile, Tara Motilor este superba, vremea a fost PERFECTA, dar toate acestea nu erau suficente pentru aceasta scurta excursie de vis, daca nu erati VOI!!!!! Cuvintele oricat si oricum ar fi spuse nu pot descrie si transminte ceea ce simt :((((......
Acum realizez ca poate s-a inteles gresit ca nu am dezvaluit mai devreme ca ieri a fost ziua mea...:( Sper ca nu am fost inteles gresit, unicile motive pentru care nu am spus au fost ca nu sunt obisnuit sa-mi serbez ziua in vreun fel, au fost ani foarte multi cand nici macar o persoana nu mi-a urat la multi ani, iar al doilea motiv a fost ca nu am vrut sa stric excursia, pentru ca cel mai probabil daca va spuneam mai devreme dupa cum va stiu, ati fi organizat vreo ceva si nu am vrut sa stric planul excursie, sentimentul si scopul pentru care a fost planificata. Sper sa ma iertati daca am gresit si promit sa-mi iau revansa!!! Va iubesc si mi-e dor de voi!!!

dianna:
Eu mai e nevoie sa spun ca mi-a placut ? :)
Liviu si Steliana, nu stiti ce ati pierdut, eu am implinit 40 de ani intr-o excursie cu SC intr-o perioada cand eram varza cu viata mea, dar nu o sa uit toata viata surpriza pe care mi-au facut-o si pentru care le multumesc din nou din suflet lui Gigi, Codruta, Tatiana si Oana  :kissing:  :kissing:  :love:

admin:
Acum, ca v-am transmis fotografiile, am sa incep sa postez cateva....

Afara si inauntru la Poarta lui Ionele, pe Cheile Ordancusei.

Peisaje de vis pe drumul catre Cascada Varciorog. De acolo drumul urca pieptis catre Piatra Graitoare. Dar acolo, poate cu alta ocazie si cu siguranta in alt sezon... :)

ileana_b:
Ei da, a fost minunat cu asa zapada!
Ati mai fost la Alba Iulia?
Pentru bucuresteni sau cei ce au coborat in Bucuresti, la ce ora ati sosit duminica?

codrina:
La ora 21.15 eram la benzina Agip

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă