Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 2 - 5 aprilie 2015
admin:
Acum am discutat cu ghidul de la Pestera Poarta lui Ionele despre program si cu ocazia aceasta l-am intrebat si de vreme. In primul rand trebuie sa va spun ca Pestera Poarta lui Ionele este inchisa, dar pt ca mergem in fiecare an acolo, omul s-a oferit voluntar sa ne deschida si sa ne conduca inauntru. Fiind inchisa nu mai are curent electric - deci neaparat - lanterne sau frontale!!! O sa va ajute mult si la Scarisoara Ghetari.
Insist sa aveti sandviciuri cu voi si precizez inca o data: microbuzul nu va opri pe parcurs la restaurant pentru servirea mesei, iar cand ajungem la pensiune nu ne ramane timp pt ceva cald. Luati-va cu voi ceea ce stiiti ca aveti nevoie sa va astampere foamea pana in jur de ora 18.30 cand o sa servim cina. Programul de joi este strans...Am programat sa plecam la 15.30 pe Cheile Ordancusei intr-o plimbare, iar la 16.30 sa intram in pestera. La 18.15 vom fi inapoi la pensiune. Pt a castiga timp seara, este bine sa comandam inainte de a pleca ceea ce dorim sa mancam, astfel incat doamna de la bucatarie sa ne poata pregati pt cand ajungem...O sa ne intaorcem cu o foame de...lup si stiu ca atunci lumea nu are rabdare.... :)
Despre vreme: acum este frumos, s-a topit toata zapada, vom mai da de cate un petec doar pe sus pe la Ruginoasa. Dar asta daca nu cumva mai ninge intre timp. ???
dianna:
Promit ca poimaine sunt cuminte si nu mai intreb disperata din jumate in jumate de ora 'cand mancam ?!' :)
admin:
;D ;D ;D
WildWorld:
Stie cineva o pensiune sau un loc de cazare in apropiere de Agip pacii? Eu voi veni inainte cu o zi cu masina personala pana in Bucuresti!
dianna:
nu prea stiu, de ex Hotel Sir Lujerului ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă