Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Scotia - excursie in tara kilt-urilor. 24 iunie - 02 iulie 2015

<< < (12/19) > >>

admin:
Programul pe zile este fixat si detaliat pe zile si ore. Sunt acolo de asemenea zborurile si unde si la cat ne vedem prima oara. Gasiti totul in primul mesaj al acestui topic. Am rugamintea sa-l aveti listat la voi, pt a urmari orelele de intalnire. In situatia in care nu sunteti atenti la comunicarea mea, sau uitati vreun amanunt legat de ora de intalnire sau plecare, aveti la indemana programul si-l puteti consulta...

cristinaB:
Un turist aflat în Scoţia vizitează Loch Ness, în speranţa că-l va vedea pe monstrul din lac. După o vreme, dezamăgit, întreabă un băştinaş:

- Când se arată monstrul, de obicei?

- După cinci pahare de scotch, îi răspunde acesta.

(Incep sa ma pregatesc cu informatii  ;D)

admin:
Din agentia Bon Voyage. La aceasta excursie printre participanti exista o inscriere cu numele Nicoleta Drumea din Bucuresti. A achitat avansul, i s-a transmis acum 3 saptamani factura pt rata 2, dar nu s-a primit nici un raspuns. S-au transmis mai multe Email-uri, s-a incercat contactare telefonica, dar se pare ca acel numar nu mai este activ.

Daca cineva o cunoaste pe Nicoleta va rog sa-mi dea un semn, nu stiu ce s-a intamplat. Timpul pana la plecare este scurt si daca in cateva zile nu primim un raspuns, va trebui sa scoatem locul ei ca disponibil.

ingrid:

--- Citat din: admin din Joi, 02 Aprilie 2015, 07:43 ---Din agentia Bon Voyage. La aceasta excursie printre participanti exista o inscriere cu numele Nicoleta Drumea din Bucuresti. A achitat avansul, i s-a transmis acum 3 saptamani factura pt rata 2, dar nu s-a primit nici un raspuns. S-au transmis mai multe Email-uri, s-a incercat contactare telefonica, dar se pare ca acel numar nu mai este activ.

Daca cineva o cunoaste pe Nicoleta va rog sa-mi dea un semn, nu stiu ce s-a intamplat. Timpul pana la plecare este scurt si daca in cateva zile nu primim un raspuns, va trebui sa scoatem locul ei ca disponibil.

--- Terminare citat ---
Gigi, am vorbit cu Nicoleta, o sa va sune ea, pe tine sau pe Samiza la agentie, in cursul zilei de maine. Telefonul respectiv este la reparat.

admin:
Ingrid, nu ne-a contactat nimeni... :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă