Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Scotia - excursie in tara kilt-urilor. 24 iunie - 02 iulie 2015

<< < (3/19) > >>

Onix:
Gigi.....eu ma descurc cu aceasta licoare, prin urmare, merg. :)
Evident nu este singurul motiv si astept cu interes si excursia pe care o vei organiza in Irlanda, de care eu sunt fascinata.....

admin:
Da, anul viitor scot Scotia si o inlocuiesc cu Irlanda...Acolo trebuie sa te pregatesti pt bere...Guinness is the best!

Despre Irlanda doar cateva vorbe, sunt off topic aici... ::), ar trebui sa povestesc mai mult despre locurile in care vom merge (promit de saptamana viitoare in fiecare zi cate un articol; voi incepe cu o poveste care m-a fermecat in Edinburgh: Andrew Ray) si nu despre Irlanda...Dar tin ca lumea sa inteleaga corect acea tara...Mai scriam eu pe aici ca Dublinul este in top 10 destinatii europene, adica este preferat inaintea multor metropole...Pentru mine a fost hai sa nu-i zic o dezamagire, asta e prea mult, dar oricum nici pe departe la ce m-am asteptat. Credeam ca o sa vad o arhitectura tipica, parcurile acelea nemaipomenite, sa nu mai zic ca asteptam de ani si ani de zile sa-mi petrec o seara Temple Bar...o Mecca pentru oricui ii place viata de noapte si ...berea (fac parte cu tot dragul din aceasta categorie  :)) Arhitectura este destul de uniforma, tipizata, putine inflexiuni si locuri deosebite... ??? Parcurile sunt incuiate, apartin cvartalurilor si daca nu esti din vecinatate...nu ai cheie...nu poti sa intri... :-\ Temple Bar arata intradevara asa cum imi inchipuiam, dar atmosfera este supraaglomerata de turisti...Tota lumea buluc in pub-uri acelea de numai cativa metri patrati...E o aventura sa prinzi un loc si sa mai si poti bea ceva...Se canta dar in harmalaia aceea nu pricepi nimic...In rest lume beata, prea galagioasa si foarte pestrita...Nimic din farmecul de Irish Pub...

In schimb, la sugestia unui foarte bun amic care merge des sa tina cursuri la univesitatile irlandeze si scotiene, am inclus si Coasta de vest. Care a fost cea mai mare si mai placuta surpriza...Efectiv m-am indragostit de locurile acelea...Totul verde, oceanul, stancile, potecile de pe mal, plajele, casutele, micile restaurante...Chiar si hotelurile in care am stat au fost atat de primitoare! Lumea faina-faina ce sa zic! Si apoi Belfastul! De necrezut cat de mult mi-a placut acolo...Incepand de la povestea unui locuitor neasteptat al orasului, un mascul de foca, Sammy parca il cheama, apoi cu gandul ca de acolo a plecat Titanicul, primarita lor -  o prezenta senzationala si pub-urile! Ah doamne, pub-urile din Belfast! Atmosfera de acolo, oamenii aceia deosebit de calzi...Muzica, dansul lor, tot, tot ce poate sa faca o ambianta de neuitat...

Sudul am inteles ca este mai turistic...o sa fie inclus anul viitor.

Revin cu povestile despre Scotia!

admin:
Asa cum promiteam, prima poveste este legata de Ediburgh: Andrew Ray. Puteti citi articolul urmarind link-ul: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2061.0.html

admin:
Continui cu seria povestilor despre Ediburgh...O sa fie vreo...20! Acum sunt scrise sub forma unor topice separate pt a putea fi urmarite si citite mai usor, dar in final am sa le aduc intr-un singur topic, despre Edinburgh. Asa ca oricine merge acolo, are deja povestile citite... :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2062.0.html

admin:
Unul dintre locurile pe care o sa le vizitam in excursia noastra, este Castelul Eilean Donan. Amplasat intr-un decor de basm, este locul in care s-au s-au turnat filmele “Highlander” si “The World Is Not Enough”. Anul trecut am scris un articol despre acest minunat castel http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1959.0.html si acum am completat cu mai multe poze. Le postez si aici:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă