Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Relaxare la SPA - Hajduszboszlo 22 - 27 aprilie 2015

<< < (8/9) > >>

admin:
A patra zi...SPA, SPA si SPA pana dupa amiaza, apoi imbarcarea si vrrrmmm, pana la capitala calvinismului si a pusztei: Debrecen...

Piata Kossuth. In fundal Marea Biserica Reformata, simbolul orasului. Locul in care s-a semnat in 1849 independenta Regatului maghiar fata de Imperiul Habsburgic. Tot acolo sunt Fantana Millenium (cea mai mare din ceramica din Europa) - un simbol al renasterii din cenusa a orasului, dupa luptele din al doilea razboi mondial.

Hotelul Arany Bika - cu arhitectura sa impresionanta

Piac Utca - inima orasului. Pe vremuri acolo era locul in care marii comercianti isi desfaceau in magazine luxoase produsele. Undeva in dreapta se vede Biserica ciunta, ramasa in 1907 fara superbul acoperis in forma de ceapa, la un viscol puternic.

Una dintre cele mai frumoase cladiri de pe Piac Utca

Exemplu de armonie si echilibru arhitectural

Deri musem

Universitatea din Debrecen

admin:
A cincea zi a fost doar pt SPA. De dimineata pana seara si tot nu te-ai saturat...Nici n-ai avea cum, intr-un loc atat de fain...

admin:
Si din pacate a venit si a sasea zi... :-\ Ultima.... :'(

silviu:

--- Citat din: admin ---...Hop cu totii in caruta si hai in puszta...
--- Terminare citat ---
versul asta e genial prin simplitatea sa necautata :bow: si-o mai mare relaxare ca asta nici nu-mi imaginam. desigur, mai putin pentru baieti ^-^

admin:
Am transmis tuturor fotografiile....sper ca le-ati primit. Daca nu, scrieti-mi un Email pe office@singlescamp.ro si va retransmit.
Sper ca toata lumea a ajuns cu bine acasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă