Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Relaxare la SPA - Hajduszboszlo 22 - 27 aprilie 2015

<< < (5/9) > >>

admin:
Da, ti-am rezervat camera Luminita, mi-a spus Samiza!  :) Cand te decizi cu ce calatoresti pana in Sibiu te rog sa-mi comunici la cat ajungi sa vad cum organizez transferul la Sibiel.

admin:
Microbuzul cu care se pleaca la Hajduszboszlo:

Mercedes Sprinter B 249 NEW
Sofer: Ilin Jenicu 0748 111 962

ludmila:

--- Citat din: admin din Miercuri, 15 Aprilie 2015, 06:49 ---Da, ti-am rezervat camera Luminita, mi-a spus Samiza!  :) Cand te decizi cu ce calatoresti pana in Sibiu te rog sa-mi comunici la cat ajungi sa vad cum organizez transferul la Sibiel.

--- Terminare citat ---
Multumesc mult Gigi!  :worthy:

ludmila:

--- Citat din: admin din Miercuri, 15 Aprilie 2015, 06:49 ---Da, ti-am rezervat camera Luminita, mi-a spus Samiza!  :) Cand te decizi cu ce calatoresti pana in Sibiu te rog sa-mi comunici la cat ajungi sa vad cum organizez transferul la Sibiel.
Bună Gigi. În sfârșit m-am decis cu ce călătoresc până la Sibiu. Precizez că ajung pe la prânz la Sibiu, dar aș dori foarte mult  să mai vizitez orașul (nu știu când voi mai avea ocazia) . Dacă se pleacă spre Sibiel spre seara pentru mine este foarte bine. Dacă nu, merg când  spui tu Gigi. 
Ne vom revedea curând, toate cele bune!  :dance:
--- Terminare citat ---

maya:
Lumi, nu te uita ca aici e frig si ploua. Sa nu uiti costumul de baie si bineinteles sa iti lasi grijile acasa. Mancarea e foarte buna si dupa balaceala sigur foamea va fi mai importanta.   ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă