Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Napoli. Coasta Amalfi. Capri. Sorrento. Pompeii. Sejur Ischia 4 - 13 iunie 2015
Plusar:
vezi ca-n Napoli se aranjeaza foarte usor de-o "ratacire" in peisaj ! :slap:
admin:
Napoli, dragostea mea...Mi-e ciuda acum ca n-am stat si mai mult seara pe strazi, sa savurez din farmecul locului...Sper sa nu strice astia pana anul viitor peisajul si sa faca ordine nemteasca pe acolo...Sa lase gunoaiele acolo unde le este locul!....Adica pe strada...
Si nici rufele sa nu le ia de pe sfori sau sa le usuce in centrifuge...Sa ramana atarnand deasupra strazilor...Cred ca daca as gasi Napoli altfel mi s-ar parea cu totul neinteresant...Asa...
Rentzi:
Gigi ne-ai tot amenintat ca o sa ne spui cum s-a vazut coasta Amalfi din locul acela cu vedere in spate... :giggle:
admin:
Da...uite ce-am uitat... ??? Asa ziceam ca o sa-i spun articolului: Coasta Amalfi vazuta din portbagaj... Nu-i tarziu...revin si cu materialul acela... ;D
admin:
Cred ca urmariti articolul meu depre Coasta Amalfi. Incerc acolo, in fiecare zi cate putin, sa va "plimb" virtual prin locurile pe care o sa le vizitam la anul...http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2077.0.html
Urmeaza si celelalte locuri...in articole de genul acesta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă