Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 8 - 16.09.2015
Liliana Tudorache:
Scuze , am realizat ca este programul, nu va mai rapesc timpul, cred ca e o zi de luni aglomerata si mai citisem un blog cu Madeira care m-a incitat.
AlinaS:
M-am inscris si eu la aceasta excursie si astept cu nerabdare vesti sa vad daca se va concretiza. Tot ce am citit aici pare foarte interesant
Monicuta:
Am prins ieri pe Viasat Nature finalul unui episod din Disectii ale gigantilor naturii. A fost despre un casalot esuat pe tarm , de 55 tone si mai bine de 19 m lungime. Noroc ca era sfarsitul....dar a fost foarte interesant. Casalotii mananca cam 1 Tona /zi stomacul retinand aprox 500L de lichid iar intestinele au o lungime de 160 metri, iar dintii....un dinte are aprox 900 grame fiecare , de penis nu mai vorbesc. Veterinarul care a facut disectia era o femeie si ,nu stiu de ce , dar a dat cam multe explicatii poate pentru ca erau numai barbati in jur........
Brusc mi s-a facut un dor de Madeira.
Gigi, am vazut ca anul trecut in croaziera ati avut noroc si ati vazut balene. Sper sa vedem si noi anul acesta.
Oricum, eu merg in toate excursiile optionale.
Nu stiu cum se face dar in fiecare an cand imi aleg o destinatie de vacanta se intampla sa-mi apara obsesiv aceea destinatie in cale: in reclame , emisiuni Tv , povestiri .
Dupa ce m-am inscris la aceasta excursie am vazut ca pa Travel este promovata intens printr-un spot publicitar.
Stiu ca multi nu vor fi de acord cu mine dar anul acesta vreau sa treaca vara mai repede.
admin:
O informatie importanta despre transport. Este aceiasi transmisa si pe circuitul de Portugalia. Ora de decolare s-a modificat.
Ora de decolare este acum 5.00 si daca nu se modifica nimic pana atunci, ramane sa va intalniti cu Sel (cu mine va intalniti in Lisabona pt connection-ul de Funchal) la ora 3.00 (maxim) pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti, la Plecari Internationale zona de langa cafeneaua din dreapta. Samiza o sa va transmita tuturor cu cateva zile inainte ticket number-urile pt a va putea face check in-ul on line, in situatia in care doriti un loc anumit (la geam sau la culoar). Daca nu reusiti se poate face fara probleme la aeroport. Cu acest ticket number chiar daca intarziati la intalnire si grupul a trecut linia de check in puteti avea acces individual. Dar este de preferat sa nu intarziati.
Monicuta:
Ce se poate aduce din Madeira? :help:
Citeam undeva ca doar 1 L de vin e voie iar Fructele cumparate din piata - o mare teapa.
O sa fac ca Gigi, o sa aduc dafin, dafin pentru toata lumea si..... nisip. Doritorii de nisip negru sunt mai multi decat cei de frunze dafin. :thumbdown: Cred ca s-au saturat de gatit de la atatea emisiuni culinare la TV...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă