Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 8 - 16.09.2015

<< < (3/18) > >>

admin:
Am primit disponibilitatea de la hotel si tarifele de avion. Ambele s-au modificat, nu mult dar oricum au influentat un pic costurile. Tariful de avion este mai mare decat cel mai de sus nivel la care am cumparat anul trecut...si este posibil sa mai creasca cu 50 - 100 EUR inspre primavara, de aceea, pt siguranta am scris "tarif pana la 15 decembrie". Functie de evolutie am sa postez diferentele...daca mai raman locuri pana atunci.

Am tinut foarte mult sa va ofer sejurul la acelasi exceptional hotel, Four Views Baia 4* la care am stat si in 2014 si unde lumea a fost atat de incantata! Problema este ca nu am mai gasit decat 8 camere, din care una o ocup eu. Deci numarul locurilor disponibile scade de la 16 cat dorisem initial, la 14. Avand in vedere ca este un hotel foarte cautat, tariful de camera single este aproape acelasi cu cel de dubla, adica pt 2 persoane. Deci e imposibil sa pun un asemenea tarif...Deci nu-mi cereti camera single, ca nu va pot oferi... :-[

Incepand de azi 14.10 deschidem inscrierile si la aceasta excursie si la aceasta am vazut ca sunt multi doritori si m-am grabit sa o finalizez.
Am completat acum la prima postare de pe topic toate detaliile de data, de tarife, tot absolut.

Plusar:
aoleu ! ce reclama naspa imi faci !!! asa "bun" coleg am fost in Italia ?  :whistle: eu am fost ultima persoana cu care ai dormit ever ?  :buck2:
io stiu am fost perfect mai ales ca nu sforai ... problema a fost cu anturajul care ma tinea la baute pana la 12 noaptea   ::)

admin:
N-ai inteles...Asa cum numerele de tricou ale unor fotbalisti celebrii nu se mai dau, la fel nici locul ocupat de tine in Italia...Nu-l mai pot oferi altuia ... ;D ;D ;D

dauina:
ohhh...shit!!!! ??? :o

Rentzi:
@Plusar - adiiicaaa... ce vrei sa insinuezi?   :knuppel2: ....sau preferai la batute?  :tomato:  :box:

@Dauina - sperai... sperai... hm?

@Singlescamp - ce se aude cu Portugalia? Se pot lega? Daca tot suntem pe acolo poate scapam de un avion....

Si in final - nu gasesc butonul pentru inscriere....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă