Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Portugalia si sejur la Cascais 29.08 - 06.09.2015
alina valeria:
Buna, tuturor!
Ma bucur sa aud ca aveti o vacanta minunata, asa cum s-a anuntat!
Cuvintele tale, Gigi, ma fac sa sper ca acest circuit va mai face parte, totusi, si din programul anului viitor; din cate am inteles, mai sunt si alti doritori, chiar doamna Samiza imi spunea ca acum, dupa ce a experimentat zborul spre/din Spania, ar face-o si pentru Portugalia.
Sa aveti o vacanta frumoasa in continuare! Si...vreme buna, relaxare si distractie grupului de Madeira!
Abia astept Croaziera albastra!
admin:
Nu stiu in acest moment ce raspuns sa dau Alina...Programul de anul viitor va include cateva noi destinatii, ori asta presupune renuntarea la altele vechi...Daca din intamplare va mai ramane loc de Portugalia ok, daca nu...in 2017...
Aseara am condus grupul spre zona de imbarcare si privind din spate cum treceau prin poarta m-a apucat nostalgia unor clipe frumoase petrecute impreuna cu niste oameni tare faini...Tare as fi vrut sa mai lungesc vacanta asta...
alina valeria:
Ah, ce ustura! (sarea de pe rana; eu nu am prins loc la acest circuit) :)
Dar trece, cu o alta vacanta. :)
Toate cele bune!
totoescua:
O vacanta de vis ...
admin:
Am revenit din periplul portughez. :) Am stat in Portugalia aproape 3 saptamani, cu 2 grupuri Singles Camp. Prima parte a fost combinatia pe a carui topic suntem - de circuit si sejur, iar a doua s-a consumat departe de continent, pe coasta vestica a Africii, pe insula Madeira.
Pt mine urmeaza inca 3 plecari consecutive, in Turcia cu guleta, la Castel pt o nou eveniment si apoi Austria-Ungaria. De la jumatatea lunii octombrie pana la 1 noiembrie pregatesc lansarea calendarului de excursii 2016, asa ca nu o sa va pot povesti prea curand in cuvinte si imagini despre aceasta excursie. La iarna am sa reiau itinerariile, obiectivele parcurse in mai multe excursii si am sa scriu mai multe articole informative despre fiecare. Nu au pretentiile unora construite si prezentate profesionist - nu am timpul necesar pt asa ceva, dar pt ca am vazut ca folosesc multora ca sursa am sa continui sa scriu despre locurile prin care trec. Este o ocazie buna si pt cei care pe viitor vor sa ajunga in Portugalia sa se informeze despre ce urmeaza sa vada... :)
Pana una alta, pt ca am promis si imi place sa ma tin de cuvant, va trimit acum fotografiile facute de mine in aceasta excursie. Daca nu va ajung scrieti-mi si le retransmit. Am si multe firmari si cu voi si cu panorame, momente etc Dar nu am timpul necesar sa le aleg, sa le prelucrez in seara asta...Si de maine ma asteapta o multime de treburi. Asa ca le lasam pt alta data...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă