Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar, Maroc 30.07 - 09.08.2015

<< < (17/18) > >>

wonderland:
In arhiva cu fotografii, de obicei Gigi trimitea si un document cu nume/tel/email.

Nu cred ca o lista la vedere a intregului grup e recomandata, Dovada ca Gigi n-a facut/permis niciodata acest lucru.
Poti cere pe email datele persoanei/persoanelor cu care doresti sa tii legatura.

admin:
Dupa ce am transmis pozele am realizat ca nu am adaugat asa cum am facut intotdeauna lista de participanti si adresele de Email (nr de telefon nu le-am dat niciodata - schimbul se face intre participanti in timpul excursiei). Adresele de Email le aveti toate in grupul creat de mine, "Spania", doar ca nu sunt identificate si cu nume. M-am grabit sa-mi tin promisunea de a le transmite si am pierdut din vedere lista... M-am gandit apoi s-o transmit odata cu filmuletele, dar cum n-am primit nici un raspuns de la fotografii, nici ca s-au primit nici ca nu au ajuns, am amanat "operatiunea" pana cand o sa aflu ce s-a intamplat cu link-ul wetransfer. Apoi am fost superocupat cu Sibielul si actiunile Singles Camp ce urmeaza si n-am mai revenit.

Pe forum, asa cum se scrie in regulament nu sunt permise adrese de Email si numere de telefon decat in situatii cu totul speciale. Atunci cand le vad le sterg pt a nu se crea precedente si lumea sa creada ca se poate face acest lucru (am vazut la 2-3 noi si asta poate pt ca au vazut pe undeva pe forum...) Oricum nu facem liste aici, cu datele participantilor.  Cand ma intorc din periplu meu am sa va transmit lista.

Pt la anul ma gandesc insa la alt sistem de schimb de Email-uri, acesta nu este suficient de interactiv. Tinta SC este sa se intample ceva inainte - aici pe forum si pe perioada excursiei, sa existe interactiuni care apoi sa determine amicitii sau de ce nu chiar prietenii. Stiind ca eu la sfarsitul fiecarei excursii am sa transmit lista, poate ca multi se gandesc sa amane comunicarea pana dupa finalul excursiei. Am gresit sa pare... La fel cred si cu fotografiile, filmuletele si montajele mele sau ale altora. Se pare ca nu toata lumea si le doreste, se limiteaza la ce poze au facut in timpul excursiei. Am urmarit in timp aceasta problema si am vazut ca sunt putini cei care descarca, raspund si fac schimb. Am povestit si cu Iulian, el face niste montaje foarte emotionante si le transmite tuturor si mi-a spus acelasi lucru, ca nu toti descarca si ca primeste doar 3-4 feed-back-uri.

Cel mai probabil ca o sa leg ambele lucruri de forum...

PGabriela:
Este o acitune la care este imposibil sa nu-ti doresti sa o repeti. Sa faci un BIS - asa e?
Ma bucur ca sunteti la fel de incantate, o sa traiti luni bune sub influenta locurilor vazute :)

dauina:
Pe mine m-a "rapus" un pepene. Am primit si descarcat de la Gigi, de la Laurentiu doar partial si inca nu de la Rodica.
Sa fim sanatosi!

admin:
Pepene?  ??? Ce s-a intamplat?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă