Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar, Maroc 30.07 - 09.08.2015

<< < (12/18) > >>

admin:
Multumim Wonderland!  :flori: Sunt convins ca o sa le placa mult itinerarul, locurile vizitate, atmosfera de acolo...Eu am sa fiu de dimineata pana seara cu grupul si am sa incerc sa arat cat mai multe. Vremea se anunta buna, temperaturile sunt in scadere, de ploaie nici vorba...Sunt toate premisele unei vacante frumoase. Depinde insa mult si de asteptarile fiecaruia, de modul in care stie sa-si faca clipe fericite sau din contra sa-si gaseasca mereu motive de mici sau mai mari suparari...Pt ca exista - e drept putine, dar am intalnit - in multele mele excursii persoane care n-au citit nici macar programul, pe unde trecem ce facem. ??? Citisera doar in fuga si probabil ca ceva le-a atras. Fara insa sa mearga mai departe sa vada daca este ce isi doresc, ce li se potriveste sau daca a fost doar o impresie, o prima reactie...Si se trezesc in excursie ca vor ceva diferit de ceea ce este anuntat...Si evident ca asta nu este posibil. Eu trebuie sa fiu cu grupul si nu am timp de a ma ocupa de altceva. Imi pare rau pt ele, le vad neparticipative, nemultumite, neintegrate in grup, dar ce pot face. Le dau cateva idei, dar e foarte greu sa te organizezi singur intr-un oras necunoscut. Si nici nu stiu exact ce vor...

Dar sa lasam pe acestia, oricum este problema mea nu a grupului... si sa ne vedem de drumul nostru...

Primul oras pe care o sa-l vizitam este Granada. Orasul de unde a plecat flamenco. Si care a fost atat de frumos cantat. Uitati ce am gasit:

www.youtube.com/watch?v=F-DlNkJXGr4

www.youtube.com/watch?v=C2HVAL1MRJE

Ascultati si intrati in atmosfera... :)

Azi am sa sun in Granada pt a rezerva locuri intr-o sala de spectacol de flamenco. Anul trecut toti au fost incantati de ce au vazut...
Sunt 3 seri pt care am deja pregatite propuneri: una este spectacol de flamenco in Alborea, apoi in Cordoba un spectacol ecvestru combinat cu flamenco, iar in penultima seara sa mergem la Malaga pt o vizita scurta si un o cina cu carne de cangur si crocodil. Tot acolo in fiecare seara este un spectacol de flamenco. Am sa va prezint fiecare din acestea pe autocar...

admin:
O prezentare video pe larg al Andaluziei:

pe www.youtube.com/watch?v=eP93PQMmXsc

PGabriela:
ESTE O ACTIUNE SUPERBA 10 STELUTE DIN START !!!!!   SI RESTUL DE +++++++++
daca actiunea ar fi fost in luna august spre septembrie MERGEAM INCA O DATA !!!!!!
DRUM LINISTIT SI DISTRACTIE FAINA

MAC:
Ca si Gabi,colega mea de camera  :kissing:,mi-as dori Andaluzia ,,in reluare''..
candva...Sa va bucurati LA MAXIM de frumoasa si insorita Andaluzie,de tot ce ofera aceasta excursie. :)

Angela B:
Multumim pentru urari si pentru gandurile bune !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă