Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar, Maroc 30.07 - 09.08.2015

<< < (6/18) > >>

admin:
Stefana, in primul rand despre "situatia in tara". Eu zic si cred la fel ca multi altii ca in Romania va fi mai bine, nu mai rau...Daca acum cand au aparut primele masuri de "asanare a mlastinii", cand se pare ca s-a cam terminat cu furatul si spaga, cand exista un entuziam colectiv, eu ma gandesc ca ar trebui sa fim mai optimisti. Oricum mai rau nu va fi cu certitudine!  :)

Despre renuntare. Am mai spus ca nu eu si nu aici in Singles Camp se discuta aceasta problema. Este ceva ce tine de agentie. Iar conditiile sunt foarte clar explicate pe site si pe forum, de asemenea transmise de Samiza in Email-ul de rezervare. Cu ea trebuie discutat in agentie, nu cunosc conditiile de la ticketing. 

Stefana Marmureanu:
Buna, mulltzam pentru raspunsul incurajator.
Asa e voia destinului pina la urma.
Vorbeam si cu colegii mei, se pare ca mi-e destinat sa vad sudul spaniei.
I-am scris si d-nei samiza draga de ea - am chinuit-o destul - dar sortii inclina spre plecare.
Sa fie mai bine, ca de rau ne-am saturat. Oricum sperantele sunt mari.
O zi buna si tinem legatura.
Stefana

admin:
Stefana, asculta de Gigi, sigur va fi mai bine... :thumbup: Sasul e atat de dornic sa ramana pe raboj, incat va face tot ce ii sta in putinta pentru a indrepta lucrurile in tara...

Stefana Marmureanu:
No, apoi sa fie mai bine.
Mi-e mi-ar conveni caci ai mei mosi stramosi de prin Austria se trag. Asa ca ordinea nu-mi displace. Numai sa nu fie aplicata romaneste, ca iese harababura iar.
Steabna

admin:
A aparut un loc dintr-o retragere! Cine doreste sa-l ocupe s-o contacteze direct pe Samiza 0745106526, office@bonvoyagesibiu.ro.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă