Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cinque Terre, Cortina D'Ampezzo, Lago Garda, Venetia, Verona 18 - 26.07.2015

<< < (8/10) > >>

admin:
Maine o sa avem o vreme grozava - asa ca am sa scot un as din maneca si am sa va ofer o prima surpriza. Meteorologii spun ca vor fi 32 de grade la Innsbruck, cam rar asa ceva...Poate avem iar noroc ( a cata zecea oara anul acesta...?) si asa va fi!  :dance: *|*

De la 9.00 ne asteapta un drum pe care o sa-l mut de pe autostrada asa cu era planificat  - pe bundesstrasse traversand cateva sate, pe malul unuia dintre cele mai frumoase lacuri din Europa. O sa fie mai aglomerat, un pic mai greu pt sofer  ::) ...dar o sa vedeti - merita pe deplin!  :)

Si la Innsbruck vreau sa va arat ceva ce nu am prins in program...Daca timpul este bun si vizibilitatea e ok, urcam pana intr-un punct de observatie si de panorama. Un mic ocol dar avem timp...

Mai am o ora si plec spre Bucuresti...Pt cei care inca se informeaza...o prezentare foarte buna a Cinque Terre.

! No longer available

Onix:
Off eu n-am plecat de la birou, dar.....mă descurc.
Abia astept

admin:
Am atat de multe de povestit din ceea ce am vazut in excursia asta, incat ar trebui sa petrec cel putin 2 zile in fata calculatorului sa scriu si sa va arat imagini. Nu stiu daca o sa am timp ca in cele doua zile pana la plecarea in Andaluzia sa reusesc sa fac ceva. Ma indoiesc, am alte prioritati. O s-o fac oricum la toamna...

E o excursie in care am investit mult timp la organizarea, la pregatirea ei si in care am consumat multa energie. Nu e usor lucru sa conduci si sa insotesti grupul de dimineata pana seara. In locuri noi in fiecare zi. Sa observi, sa flexibilizezi, sa acorzi maxima atentie amanuntelor care pot afecta.

Daca sunt multumit de ce a iesit? Ca program da, am avut confirmarea ca s-a echilibrat bine  - si munte si mare si vizita si relaxare - au existat timpi suficienti si pt plimbare si pt un pic de trandaveala, chiar si pt un pic de baie. Deci ceea ce am gandit ca traseu este ok si am sa-l repet in aceiasi varianta. Nu stiu daca anul viitor sau in 2017. O sa vad in toamna cand fac calendarul. Ce nu stiu este daca am sa raman la varianta de grup de 9 sau merg pe grup de 16 ca in Scotia. O formula mai buna se pare - am vazut ca socializarea este mai pronuntata in grupuri medii decat in grupurile mici sau cele mari. In grupurile mici e destul ca unul-doi sa se rupa de ceilalti pt ca totul sa nu mai fie atat de bine cat mi-as dori. In cele mari tendinta este de a se forma grupulete in interior, plus detasarile.

As putea sa scriu despre aceste lucruri mai mult dar va spuneam ca nu am timp... :-\

admin:
Acum pregatesc pozele pt expediere. Nu sunt triate, nu mai reusesc sa fac asta. Va alegeti voi ce tineti si ce stergeti. Sunt multe, foarte multe fotografii, am incercat sa surprind toate locurile prin care am trecut - si nu au fost putine. Da, hai sa vedem traseul si opririle:

Munchen - Tegersee - Achensee - Wattens (Swarowski) - Innsbruck (Bergsigel, Castelul Ambras, Zona Centrala) - Verona - Lago di Garda (Desenzano dell Garda) - La Spezia - Riomaggiore - Porto Venere - Manarola - Corniglia - Vernazza - Monterosso - Pisa - Bologna - Venetia - Pieve di Cadore - Cortina D'Ampezzo - Munchen.

Am trecut prin Alpi, prin Dolomiti, la minunatele lacuri Garda, Tegersee, Achensee, Cadore apoi la Marea Ligurica si cea Adriatica, in cel mai frumos golf al sau cel al Venetiei.

Statiuni montane, litorale, sate imprastiate in munti, orase culturale...

Ce momente mi-au placut mie mai mult? Degustarea de vin Schiacchetra, cu adevarat o minunatie, apoi drumul prin vie si paduri intre Manarola si Corniglia, drumetia pe langa Lago di Cadore in zona termala Lagole, plimbarea prin Olympia Park si Englischer Garden cele doua spatii verzi uriase ale Munchen-ului, seara din Bologna - cea a sarbatoritelor noastre Mihaela si Dana (trebuie sa-i multumesc inca o data lui Emil pt gestul frumos cu tortul, sampania, vinul si La multi ani!), balconul hotelului din Pieve di Cadore - privelistea absolut uluitoare ce se asternea in fata.

Imagini pe care e greu sa le uit? Panorama de pe Bergsigel, intrarea cu vasul in Porto Venere, inseratul de acolo, Corniglia vazuta de sus din vie, Piata San Marco dinspre Maria di Salute, canalele venetiene, surf-ul din Munchen, Cortina DAmpezzo si panorama din jur, Dolomitii pe drumul spre Munchen...

O sa revin in toamna aici pe forum cu o multime de poze. Promit! 

Serena:
Mulțumim frumos, Gigi! A fost un circuit în forță, dar a meritat. :applause: Într-adevăr, momentele de neuitat au fost cele pe care le-ai punctat tu. Pentru mine a fost un vis împlinit, atingerea celor cinci tărâmuri, Cinque Terre, vis completat din abundență cu celelalte minunate locuri și lucruri care m-au făcut mai bogată. :thumbup: Mulțumesc frumos și lui Emiliano pentru că a fost un drăguț și amuzant tovarăș de călătorie  :2funny: și, bineînțeles, pentru că ne-a surprins, pe noi sărbătoritele, Dana și Mihaela, cu originalitatea și spontaneitatea organizării unei mici festivități de buon compleanno, dar care pentru mine a avut o valoare inestimabilă. :kissing: Să auzim numai de bine!   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă