Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cinque Terre, Cortina D'Ampezzo, Lago Garda, Venetia, Verona 18 - 26.07.2015

<< < (6/10) > >>

admin:
Stiu ca toti va asteptati ca Cinque Terre sa fie cea mai spectaculoasa parte a excursiei. Probabil ca asa veti considera si la sfarsit dar o sa convingeti ca nu fara motiv am gandit intoarcerea prin Alpi.

De la Mestre, dupa o portiune de autostrada o sa ajungem in Alpi, si o sa urmam firul sinuos al lui SSS1. O sa aveti ocazia unor peisaje de vis...Doua montaje cu locuri prin care o sa trecem:

! No longer available
LAGO CALALZO DI CADORE (BL) (lacul in apriperea caruia o sa fim cazati)

! No longer available
Cortina D'Ampezzo

admin:
Gabi, m-ai sunat, dar cum vreau sa finaliez tot sunt cu tf pe silent si doar acum am vazut. Te-am sunat dar ai tf inchis. Eu plec vineri spre Bucuresti, la 16.15 si stau ca de obicei la Otopeni.

EmBo:
Care este prognoza meteo? Pentru Alpi o sa fie nevoie de ceva mai gros de imbracat?

Serena:
 :)şi eu te-am sunat astăzi, Gigi. cu numărul de cosmote. Îl are Samiza, dar este valabil şi cel de vodafone pe care-l ai tu. Am vrut să-ţi spun că voi veni vineri seara în Bucureşti şi mi-am rezervat cameră la pensiunea Otopeni.

Mihaela39:
Buna seara,
La Hotel Otopeni mi-am facut si eu rezervarea. Se formeaza grupul de acolo?  :giggle:
Mihaela

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă