Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cinque Terre, Cortina D'Ampezzo, Lago Garda, Venetia, Verona 18 - 26.07.2015
Serena:
Bella Italia, il paese del'sole e dell'amore! :applause: *|* :thumbup:
admin:
La aceasta vacanta mai este un singur loc. Avansurile sunt incasate pentru rezervari, biletele de avion cumparate.
admin:
NU MAI SUNT LOCURI! S-a ocupat si ultimul loc, daca mai apare ceva din renuntari am sa anunt pe forum si site.
admin:
Am inceput sa scriu un ghid de calatorie pt Cinque Terre. In cateva episoade am sa descriu cam tot ce tine de acel loc minunat. Gasiti articolul aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2089.0.html
admin:
Daca pana acum am scris despre cateva dintre locurile pe care urmeaza sa le vedem, acum va scriu despre locatii.
Incep nu cu inceputul cum ar trebui ci cu ce tocmai am finalizat azi, inclusiv cu plata...Hotelul de la Lago di Garda...
Hotel Bonotto 3* se afla la doar 100 de metri de malul Lacului Garda, va fi o incantare sa ne petrecem seara pe terasa ce da spre Garda. Localitatea se numeste Desenzano del Garda, este un mic orasel. Noi o sa stam chiar in centru.
O sa avem acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice.
Cele 46 de camere ale hotelului Bonotto sunt complet izolate fonic, au aer conditionat şi sunt dotate cu TV LCD, seif şi minibar. Au decor minimalist şi sunt mochetate.
Micul dejun il vom lua in salonul cu terasa, iar bauturile de seara se pot servi in barul hotelului.
La 10 minute de hotel este un terminal de plecare a ambarcatiunilor pe lac...Poate facem si o plimbare....
Cateva poze:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă