Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2015

<< < (19/36) > >>

natalya:
A intervenit o problema pe ultima suta de metri. Daca e cineva care doreste sa mearga in locul meu!

Serena:
 :faint: :faint:si la mine a intervenit că mi-am rupt mânuţa dreaptă şi nu ştiu cât de funcţională va fi la momentul plecării. Tot ce-i posibil să las locul liber  :(

anda.o:
1. Andriescu Codrina
2. Ciulei Silvia
3. Apostol E.
4. Niţă Dana
5. Lia Neamtu
6. Mircea C
7. Baitan M
8. Paul Constantinescu
9. Chiliment Valerica
10. Georgiana D
11. Diaconu M C
 12.Serbu Lavinia
13.Miu Catalina
14. Lorena T
15. Ionescu Cristina
16. Manoli Mihaela
17. Boros Mariana
18. Ani Piculeata
19.Doicin Camelia urcare Ploiest
20. Evelina C
21. Ivanus Tudora
22.Visan Ioana
23 Valentin V
24 Mihaela Petre
25. Costea Aurelia
26.Gabriela Gheorghe (urcare din Pitesti)
27. Tudoran Alexandra

admin:
O sa inchid foarte curand lista. Trebuie sa comunic transportatorului numarul de persoane, pt a alege mijlocul de transport. Cel mai probabil este ca o sa se mearga cu miniautocar de 30 - 33 locuri.

Deci cine doreste sa se inscrie este bine sa comunice pana maxim miercurea viitoare. Atunci o sa inchidem lista.

Servus Ella_cj! Scuze, acum am receptionat mesajul, au venit altele peste si doar acum l-am descoperit...Am discutat cu Samiza aseara, nu stiiam ce a promis si cine urmeaza sa vina dinspre sau cu conexiune Sibiu. Ne organizam cumva de aici, chiar daca suntem mai multi decat capacitatea microbuzului meu...Cel mai probabil este ca vom face un grupaj si cu una dintre masinile ce urmeaza sa vina pana la Sibiu...Deci rezolvam intr-un fel...

Multi si la inscriere si pe parcurs si-au pus problema drumului pana la Govora...A aparut forecast-ul pt perioada de Revelion...Vom avea unul uscat si destul de cald pt acea perioada...Deci dupa un Craciun cu cativa fulgi, dar cu temperaturi ridicate pt decembrie, nu o sa tremuram nici de Revelion...

codrina:
pentru: roxcami

Sincer te-as sfatui sa iei un taxi pana la Agip. Mai mult de 10-15 lei nu te costa. Si scapi de metrou...mai ales ca trebuie sa il schimbi si ai si bagaj...banuiesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă