Autor Subiect: Revelion Singles Camp 2015  (Citit de 62299 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Momentul prezent este tot ceea ce avem
Re: Revelion Singles Camp 2015
« Răspuns #90 : Joi, 11 Decembrie 2014, 23:18 »
A intervenit o problema pe ultima suta de metri. Daca e cineva care doreste sa mearga in locul meu!

Offline Serena

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #91 : Vineri, 12 Decembrie 2014, 16:15 »
 :faint: :faint:si la mine a intervenit că mi-am rupt mânuţa dreaptă şi nu ştiu cât de funcţională va fi la momentul plecării. Tot ce-i posibil să las locul liber  :(

Offline anda.o

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #92 : Vineri, 12 Decembrie 2014, 21:49 »
1. Andriescu Codrina
2. Ciulei Silvia
3. Apostol E.
4. Niţă Dana
5. Lia Neamtu
6. Mircea C
7. Baitan M
8. Paul Constantinescu
9. Chiliment Valerica
10. Georgiana D
11. Diaconu M C
 12.Serbu Lavinia
13.Miu Catalina
14. Lorena T
15. Ionescu Cristina
16. Manoli Mihaela
17. Boros Mariana
18. Ani Piculeata
19.Doicin Camelia urcare Ploiest
20. Evelina C
21. Ivanus Tudora
22.Visan Ioana
23 Valentin V
24 Mihaela Petre
25. Costea Aurelia
26.Gabriela Gheorghe (urcare din Pitesti)
27. Tudoran Alexandra

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #93 : Sâmbătă, 13 Decembrie 2014, 08:34 »
O sa inchid foarte curand lista. Trebuie sa comunic transportatorului numarul de persoane, pt a alege mijlocul de transport. Cel mai probabil este ca o sa se mearga cu miniautocar de 30 - 33 locuri.

Deci cine doreste sa se inscrie este bine sa comunice pana maxim miercurea viitoare. Atunci o sa inchidem lista.

Servus Ella_cj! Scuze, acum am receptionat mesajul, au venit altele peste si doar acum l-am descoperit...Am discutat cu Samiza aseara, nu stiiam ce a promis si cine urmeaza sa vina dinspre sau cu conexiune Sibiu. Ne organizam cumva de aici, chiar daca suntem mai multi decat capacitatea microbuzului meu...Cel mai probabil este ca vom face un grupaj si cu una dintre masinile ce urmeaza sa vina pana la Sibiu...Deci rezolvam intr-un fel...

Multi si la inscriere si pe parcurs si-au pus problema drumului pana la Govora...A aparut forecast-ul pt perioada de Revelion...Vom avea unul uscat si destul de cald pt acea perioada...Deci dupa un Craciun cu cativa fulgi, dar cu temperaturi ridicate pt decembrie, nu o sa tremuram nici de Revelion...

Offline codrina

• Full Member
  • Mesaje postate: 126
« Răspuns #94 : Sâmbătă, 13 Decembrie 2014, 20:53 »
pentru: roxcami

Sincer te-as sfatui sa iei un taxi pana la Agip. Mai mult de 10-15 lei nu te costa. Si scapi de metrou...mai ales ca trebuie sa il schimbi si ai si bagaj...banuiesc
Lidia

Offline Serena

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #95 : Luni, 15 Decembrie 2014, 11:20 »
1. Andriescu Codrina
2. Ciulei Silvia
3. Apostol E.
5. Lia Neamtu
6. Mircea C
7. Baitan M
8. Paul Constantinescu
9. Chiliment Valerica
10. Georgiana D
11. Diaconu M C
 12.Serbu Lavinia
13.Miu Catalina
14. Lorena T
15. Ionescu Cristina
16. Manoli Mihaela
17. Boros Mariana
18. Ani Piculeata
20. Evelina C
21. Ivanus Tudora
22.Visan Ioana
23 Valentin V
24 Mihaela Petre
25. Costea Aurelia
27. Tudoran Alexandra
Dana Nita, am iesit din lista pozitia 4.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #96 : Marți, 16 Decembrie 2014, 11:26 »
Se apropie... *|* :dance: Incepem numaratoarea inversa...14,...

Ultimele vesti meteo: o sa ajungem pe soare, in 30 se anunta 8 grade cu soare, dar se pare ca pe intai o sa avem ceva fulgi...Nu ceva consistent, temperatura va fi in jur de 1-2 grade cu plus, asa ca n-o sa se aseze...Dar macar ar fi frumos sa cada si un pic de nea...

Vad ca sunt in jur de 30 de persoane care vin cu transportul organizat, iar pt excursia din 01, am vazut pe lista de pana acum 35...Bine ar fi sa se ajunga la 50, capacitatea autocarului, atunci va fi mai ieftin...Poate unii se hotarasc atunci, poate unii n-au apucat sa raspunda si sa se inscrie...Vedem acolo...

Despre cum o sa se stea in camere. Am rugamintea ca in situatia in care aveti deja preferinte, sa ne trimiteti pe Email pe office@singlescamp cu cine doriti sa stati. Stiu ca si pe drum se mai formeaza "perechi" in special la cei noi...dar asta aflam doar la front desk. Asa cum va comunicam, eu cu Samiza vom pleca mai repede si va vom astepta in zona de receptie. Va fi acolo amenajat un front desk, de unde veti primi informatiile si veti fi indrumati. Tot acolo o sa aflati si programul pe zile si ore.

De azi inainte o sa fiu prezent aici, astfel incat sa primiti toate detaliile si informatiile de care aveti nevoie inainte de plecarea spre Govora.  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #97 : Miercuri, 17 Decembrie 2014, 09:05 »
...13!!!  :applause:

Incalzim atmosfera?  *|* Sau prima data il asteptam pe Mos Craciun?  ::) Apropo de mosu' sper sa fie darnic cu mine anu' asta...
Il astept la Sibiel, acolo unde mai ma intalnesc si cu cativa dintre voi...Imi pare rau ca nu vin mai multi, invitatia era deschisa...

Cu "ceva" postari in urma va scriam despre ce e bine sa aveti in bagaje...Daca rasfoiti un pic paginile o sa gasiti...Importante sunt: tinuta de Revelion, unde lumea o sa fie imbracata festiv (nu festivist... :)) si imbracamintea pt outdoor - sa aveti ceva comod dar calduros la voi pt excursie, pt taiatul porcului si pt masa din salina.

Sper ca toata lumea si-a transmis optiunea pt microbuz, pt ca maine tragem linie la lista si anunt la firma de transport.

Pt ca ne-au intrebat multi: proportia de vechi/noi este jumatate/jumatate, cam asa a estimat Samiza. Eu nu am vazut lista finala, inca se mai fac inscrieri la Palace****.

Zilele trecute am rememorat, uitandu-ma prin poze, celelalte revelioane...Am realizat ca in afara de mine mai este inca o persoana care a participat la toate...O prezenta discreta si placuta, ne intalnim in fiecare an si in excursii...Este chiar din prima serie SC, am cunoscut-o la tabara 9-11 aprilie 2010 Sibiel...O reintalnesc intotdeauna cu bucurie...

Mai este un pic...

Offline Tana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #98 : Miercuri, 17 Decembrie 2014, 20:42 »
Buna seara,

Sunt noua in acest grup, m-am inscris pe ultima suta de metri  :), am achitat  revelionul si va rog sa ma inscrieti pentru transport din Bucuresti.

Multumesc frumos,
Ana - Maria

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #99 : Joi, 18 Decembrie 2014, 06:31 »
Ana Maria este pe pozitia 4 in locul Danei Nita. Lista arata cam asa:

1. Andriescu Codrina
2. Ciulei Silvia
3. Apostol E.
4. Ana Maria (Tana)
5. Lia Neamtu
6. Mircea C
7. Baitan M
8. Paul Constantinescu
9. Chiliment Valerica
10. Georgiana D
11. Diaconu M C
 12.Serbu Lavinia
13.Miu Catalina
14. Lorena T
15. Ionescu Cristina
16. Manoli Mihaela
17. Boros Mariana
18. Ani Piculeata
20. Evelina C
21. Ivanus Tudora
22.Visan Ioana
23 Valentin V
24 Mihaela Petre
25. Costea Aurelia
27. Tudoran Alexandra

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #100 : Joi, 18 Decembrie 2014, 09:58 »
Informatie importanta:

Eu cred ca se vor mai strange pt transport inca 7 persoane si sper sa nu se retraga niciunul. Aceasta pt ca am supralicitat un pic la masina de transport, in sensul ca am inchiriat una de 35 de locuri. Am facut calculul si  2 microbuze ar fi fost prea mult si atunci tarful/persoana ar fi iesit prea scump. Mai aveam posibilitatea unui miniautocar de 30 locuri dar diferenta de tarif este mica si daca se vor mai inscrie cateva persoane atunci costurile/persoana au sa iasa ok.

Ca si tarif: 3.6 RON/km + TVA. Sunt practic 4 curse cu distanta Bucuresti - Govora, din care doua in gol - intoarcerea din Govora in data de 30.12 si apoi sosirea din Bucuresti in 03.01, total 4 segmente Bucuresti - Govora x 200 km = 800 km. Aceasta inseamna 800 km x 3,6 x 1,24 = 3.571 RON. Daca vor fi 35 de persoane care o sa-l foloseasca (dar cu mentiunea ca cei cu urcare pe traseu platesc proportional cu km parcursi), atunci tariful dus si intors Bucuresti - Govora va fi de cca 105 RON. Daca insa numarul celor care vor urca va fi mai mic, sa zicem 30, atunci tariful/persoana va fi in jur de 120 RON. Deci e nevoie de cat mai multi inscrisi!

Va dau locul si ora de plecare, masina si soferul (rugamintea mea este sa nu-l sunati decat in caz de urgenta - nu pt a-l intreba de unde vine si pe unde trece de la garaj pana la locul de plecare:

Statia AGIP Pacii (Bucuresti, Bulevardul Iuliu Maniu 194)

Ora de imbarcare: 11.15. Ora de plecare 11.30

Miniautocar inscriptionat New Champions Line numar de inamatriculare: B 121 NEW

Sofer: Avram Ciprian 0748 111.961

Offline Valerica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #101 : Joi, 18 Decembrie 2014, 16:09 »
 *|*Buna ziua ! Sunt Valerica si intrebarea mea pentru organizatori este: cand platim diferenta de bani pentru revelion? Acum sau se poate si la sosirea la Govora ? Cu multumiri, astept raspunsul dvs. si acele minunate zile... *|*  :giggle:  :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #102 : Joi, 18 Decembrie 2014, 16:45 »
Valerica, ia legatura te rog cu Samiza la Bon Voyage. Stiu ca deja a platit toata lumea...Ea se ocupa din agentie de partea aceasta. Aici doar informatii... :)

Offline evelina_deea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #103 : Joi, 18 Decembrie 2014, 23:19 »
Buna seara! Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista celor inscrisi pentru excursia de pe 1. Multumesc!

Evelina C

Offline roxcami

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #104 : Joi, 18 Decembrie 2014, 23:32 »
Multumesc pentru sfat!Si eu incepusem sa ma gandesc si la varianta taxi ,am vazut cate statii de metrou trebuia sa merg,plus schimbat peron....