...13!!!

Incalzim atmosfera?

Sau prima data il asteptam pe Mos Craciun?

Apropo de mosu' sper sa fie darnic cu mine anu' asta...
Il astept la Sibiel, acolo unde mai ma intalnesc si cu cativa dintre voi...Imi pare rau ca nu vin mai multi, invitatia era deschisa...
Cu "ceva" postari in urma va scriam despre ce e bine sa aveti in bagaje...Daca rasfoiti un pic paginile o sa gasiti...Importante sunt: tinuta de Revelion, unde lumea o sa fie imbracata festiv (nu festivist...

) si imbracamintea pt outdoor - sa aveti ceva comod dar calduros la voi pt excursie, pt taiatul porcului si pt masa din salina.
Sper ca toata lumea si-a transmis optiunea pt microbuz, pt ca maine tragem linie la lista si anunt la firma de transport.
Pt ca ne-au intrebat multi: proportia de vechi/noi este jumatate/jumatate, cam asa a estimat Samiza. Eu nu am vazut lista finala, inca se mai fac inscrieri la Palace****.
Zilele trecute am rememorat, uitandu-ma prin poze, celelalte revelioane...Am realizat ca in afara de mine mai este inca o persoana care a participat la toate...O prezenta discreta si placuta, ne intalnim in fiecare an si in excursii...Este chiar din prima serie SC, am cunoscut-o la tabara 9-11 aprilie 2010 Sibiel...O reintalnesc intotdeauna cu bucurie...
Mai este un pic...