Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2015
admin:
Da, da, ca in fiecare an. Noi o sa plecam ceva mai repede din Sibiu, trebuie sa organizez cu Samiza un front desk pt cei care sosesc. In jur de 9.00 este plecarea.
roxcami:
Ma poate ajuta cineva cu detalii cum ajung de la Gara de Nord la Agip Pacii?....M-am uitat pe harta si am vazut ca trebuie sa cobor la statia de metrou Politehnica.....E corect?
ella:
Daca nu-ti raspunde cineva care locuieste in Bucuresti( si stie mai bine) , ai putea sa cauti pe Google - "trasee metrou Bucuresti". :)
pinkpanthere:
Pentru roxcami: de la Gara de nord iei metroul pana la statia "Eroilor". Schimbi peronul spre directia "Preciziei" - cartierul Militari. Tu mergi doar 4-5 statii si cobori la statia "Pacii". Iesi din statia de metrou in directia "autogara" (scrie undeva sus pe un indicator). La suprafata mai mergi drept inainte 100-150 de metri, pe partea unde ai iesit la suprafata, nu traversezi ... si gasesti benzinaria "Agip". Mai mult de 30-35 de minute nu-ti ia.
DorinaSimion:
Roxcami,se ajunge foarte usor de la gara de nord la Pacii,iei metroul pana la Eroi apoi schimbi pana la statia Pacii.Cand iesi la suprafata,mergi in stanga vreo 100 m ,cred si vezi autogara
Drum bun sa ai!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă