Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2015
liliana2016:
Buna! am platit avansul pentru revelion; cand trebuie platita suma ramasa?merci
admin:
Liliana, nu eu ma ocup de partea de plati si de incasari. Ia te rog legatura cu agentia. Verifica mai intai Email-ul de rezervare de la Bon Voyage, acolo stiu ca de obicei este mentionata data urmatoarei plati. Email-ul agentiei: office@bonvoyagesibiu.ro :)
admin:
Asa cum mentionam in mesajul de lansare a acestui eveniment, o sa se organizeze transport pe ruta Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Govora. Si dus si intors. Mijlocul de transport o sa fie dimensionat functie de numarul de inscrisi, astfel incat toti cei care comunica in timp util sa poata sa aiba loc.
In acest moment nu va pot spune cat costa, calculatia depinde de numarul de inscrisi si de vehicul. Cu cat mai multi cu atat mai ieftin. Valoarea facturii firmei de transport o sa se imparta la numarul celor care vor beneficia de acest serviciu.
Cum se face inscrierea:
- luati cu copy/paste ultimul tabel (verificati sa fie ultimul, pt ca altfel lasati pe dinafara pe alti inscrisi)
- treceti ceea ce ati selectat in mesajul de reply, adaugandu-va individual acolo. Este nevoie de numele de familie si daca doriti sa nu va apara prenumele complet, treceti doar prima litera din el. Exemplu: Ionescu D (D de la Diana). Nu treceti nickname-uri sau prenume + initiala din prenume, sunteti multi inscrisi si pot aparea confuzii.
- daca urcati pe traseu (exemplu Pitesti sau Rm Valcea), mentionati in dreptul numelui si acest lucru. Exemplu: Ionescu D - urcare Pitesti
Am rugamintea ca totul sa se faca ingrijit si atent.
Nu postati mesaje, gen "ma numesc x treceti-ma si pe mine la transport". Totul este foarte simplu, suntem o comunitate de persoane high educated, toti avem abilitati si cunostiinte de folosire a calculatorului. Daca intampinati probleme, sunati-ma, va explic, astfel incat sa stiu ca pe viitor veti stii cum se face inscrierea intr-o lista. :)
Lista:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
codrina:
Lista:
1. Andriescu Codrina
2.
3.