Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2015
nina_nicoleta:
Ce frumos.. :'(
admin:
Am mentionat si in partea de oferta, scriu si aici: nu mai sunt locuri disponibile in regim single. Cele anuntate s-au epuizat.
gabriela.gheorghe:
buna tuturor!
voi fi si eu la Revelion, am platit deja avansul, sper din suflet sa nu apara nimic pana atunci, care sa-mi schimbe planurile...eu vin de la Pitesti, o alternativa ar fi microbuzul din Bucuresti la care cel mai probabil ma voi inscrie, daca pana atunci nu se va gasi un binevoitor cu care sa impart impresii pana la Govora ;)
ancaj:
Inca mai este mult pana la revelion, nu stiu exact care are sa fie ruta, am sa ma hotarasc in cel mai scurt timp si va scriu sa puteti sa decideti si voi Tania55 si Mihaela-Rodica, incercam sa mai scriem si stabilim pana la urma. Va doresc zile frumoase pana ne "auzim".... in scris :yeah: :giggle:
codrina:
Buna seara
Din oferta dvs am inteles ca pentru Revelion s-ar pune la dispozitie un microbuz pe ruta Bucuresti - Govora. M-as inscrie si eu.
In cazul in care exista participanti din Bucuresti care se incumeta sa mearga cu autoturismul personal si mai au loc disponibil :help:v as ruga sa ma aveti si pe mine in vedere...(nu am bagaj mare.. :box: :happy:.sunt simpatica..zic eu..sociabila..si... .impartim si benzina..)
Multumesc anticipat
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă