Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2015

<< < (34/36) > >>

guitarman:
La multi ani Gigi, Samiza celor dragi voua si tuturor prietenilor din Singles Camp!
Felicitari Gigi pentru Revelionul 2015, care din cate se pare a fost din nou o reusita, ca dealtfel toate actiunile de pana acum.
Va doresc tutror un 2015 cat mai bogat in sanatate, bucurie, belsug si vise implinite!
Alatur urarilor un dar muzical care nadajduiesc sa va placa si sa va intoarca un pic la atmosfera traita la Govora, sau oriunde ati petrecut " Noaptea dintre ani "http://www.viorelsimionescu.ro/cantece/noaptea-dintre-ani/

admin:
Foarte, foarte frumos Viorel, mi-a placut mult. L-am distribuit si celor multi prieteni pe care-i am pe FB... Multumesc mult! Sa stii ca ne-a lipsit chitara si vocea ta! Data viitoare...sper sa ne reintalnim... :) Si daca veni vorba de cei cu care am mai calatorit si petrecut...pt ca n-am scris nimic despre ei, cei mai vechi...Imi place sa revad oameni cu care mi-am petrecut clipe, zile...Cu atat mai mult cu cat au fost foarte frumoase...

Aici la Govora, am cautat de cateva ori prin sala ochii cunoscuti si am incercat sa rememorez unde i-am mai intalnit si cand...M-am bucurat sa reintalnesc oameni dragi...Sunt persoane in grup, in SC pe care i-am vazut prima oara anul acesta si totusi mi se par atat de vechi prieteni...

Am avut noroc anul trecut in excursii de grupuri tare faine. Sper sa fie la fel si in 2015...mai ales ca sunt tot mai multi noi....A crescut mult numarul de participanti este deci mare nevoie de ei, de cei vechi care sunt deschisi si comunicativi. Si care stiu sa "deschida" usa si sa indrume..Si nu doar in off line, ci si in on line...Se simte de multe ori nevoia de ajutor si aici pe forum...

Hai ca fug din nou la poze...dar mai revin... :)

CGM:
La multi ani din nou comunitatii SC. Sunt ”un new entry” care s-a bucurat din plin de cele 4 zile alaturi de alti ”new entry” sau ”old entry”, la trecerea dintre ani.
Ca la Oscar .... multumesc internetului ca exista si am aflat de acest grup frumos.
Felicitari organizatorilor pentru idee, atentie si pentru discretie, iar pentru carcotasi ..... asta este .....
Imi doresc sa ne intalnim la fel de sanatosi, voiosi si jucausi.

DOINA2014:
LA MULTI ANI!
M-am simtit foarte bine in compania grupului organizat si format de d-voastra, a fost un Revelion UNIC in viata mea, placut , frumos si relaxant, cu multa animatie , voie buna , toata lumea fericita!
AS VREA SA STIU DACA ATI TRANSMIS LINKUL DE LA REVELION 2015, SI DACA DA , UNDE IL POT GASI.
Multumesc,
DOINA

ilenia:
Buna ...tuturor celor care ati fost alaturi de mine la trecerea dintre ani !
Nu stiu altii cum sunt dar eu cand imi amintesc zilele in care ma gandeam unde o sa petrec Revelionul imi vine sa rad (dar nu HA ha ha...ca de obicei) ci sa zambesc de incantare ca am fost inspirata cand am ales SC si am avut norocul sa cunosc oameni asemanatori mie, langa care m-am simtit excelent!
Din acest motiv doresc sa va reintalnesc, la evenimente mai mari sau mai restranse, sa va urez ca in acest an sa aveti parte de implinirea celor mai ascunse dorinte!
Si pentru ca am inceput perfect acest an, adica cu o mare petrecere sa avem parte impreuna si de alte evenimente similare!
Nu in ultimul rand le urez celor care au facut posibila intalnirea noastra, Gigi si Samiza, multa sanatate si numai bucurii!
Va imbratiseaza cu drag
Georgiana 2....pentru ca Georgiana 1 era deja ocupat

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă