Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2015

<< < (31/36) > >>

Onix:
Sper să ajung, deocamdată drumurile sunt închise !  ;D

Tania55:

--- Citat din: CristianT din Luni, 29 Decembrie 2014, 12:59 ---Vedeti sa va lase la intersectia cu Govora Bai si manastirea Govora, nu la Pietrari unde mai e o intrare spre Govora Bai pe un drum mai putin circulat. Vedeti ca firmele de transport de persoane Dacos si/sau Ionescu au autobuze Bucuresti-Govora, deci ati putea lua din Rimnic un autobuz direct. depinde cind ajungeti. Mai e o firma Normandia din Horezu dar nu stiu daca trec prin Govora, trebuie sa va interesati. Drum bun si petrecere frumoasa!

--- Terminare citat ---
Multumim Cristian ....... da, venim cu Normandia dinspre Horezu si ajungem in Rm. Valcea la 15:45, speram  sa gasim autobuz spre Govora si sa nu fie drumurile inchise  :(  ... multumim inca o data, petrecere frumoasa si tie   :)

admin:
In partea aceea nu sunt probleme. Am sunat astazi sa vad ce-mi spun cei din zona. Este acelasi lucru ca si la Sibiu. Ninge, dar nu viscolit si drumurile sunt curatate. Oricum tinem legatura, mai sunt multi cu masini care vin prin Valcea. Asa ca vedem cum potrivim lucrurile... :)

admin:
Este cred ultima postare inainte de plecare. Am urmarit astazi toata ziua vremea in tara...Vad ca si de data asta prognozele s-au potrivit si nimerit...in gard! Acum cateva zile se anunta vreme uscata si temperaturi normale pt perioada aceasta, acum vad ca noapte se ajunge la - 20 de grade... ??? A nins, dar mult mai mult decat mi-am dorit...asa ca multi o sa ajungeti cu greu...Stiu ca sunt multe emotii acum inainte de plecare, in special pt cei din zona Braila si Galati...Acolo am vazut ca sunt drumuri inchise si am aflat ca si cu trenurile sunt probleme...Nu stiu cum se circula dinspre Moldova, sper sa fie mai ok...Oricum mai avem cateva ore bune pana la plecare si daca nu mai ninge si daca prapaditii astia cu drumurile o sa-si faca cat de cat treaba se va putea circula ca pe aici pe la noi.

In Bucuresti am inteles ca nu sunt probleme la iesirea spre Pitesti. Tinem maine legatura si comunicam, sper sa fie o zi fara ninsoare si vant si sa ajunga toata lumea cu bine... :)

Ca acolo e cald si bine, asa ca o sa uitati repede de drumul pana la Baile Govora...

Luati cu voi sandviciuri si apa, in caz de doamne fereste vreun blocaj pe sosea sa aveti un minim necesar...Si sa fiti imbracati bine! Pe maine!

Smaranda:
Eu urma sa vin dinspre Constanta, insa nu am cum sa ajung, autostrada A2 ramane in continuare inchisa, oricum nu m-as fi aventurat, avand in vedere cum a fost vremea azi.
Drept pentru care renunt la aceasta actiune, cu oferirea CADOU a locului meu, unei persoane care si-a dorit acest Revelion la Govora si si-l mai doreste inca, insa nu a avut posibilitatea financiara pentru a ocupa un loc. Am o camera single rezervata la Belvedere, este platit integral, 1400 lei, stiu ca nu mai pot sa-i recuperez. Cel putin sa pot oferi o bucurie cuiva, as fi si eu mai multumita asa.
Va doresc sa ajungeti cu bine la destinatie si sa aveti o petrecere frumoasa si implinitoare pentru sufletele voastre.
Trebuie sa ma sterg si de pe lista pentru microbuzul de la Bucuresti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă