Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2015

<< < (29/36) > >>

admin:
Mai sunt 3 zile...

Ma bucur ca natura a primit vesmant alb...e ceea ce mi-am dorit mult!  :) Parca sarbatorile nu sunt sarbatori fara un pic de zapada...Sa speram ca se si mentine covorul de nea!

Si pt ca vorbim de vreme: dupa cate se vede, forecast-ul de acum cateva zile nu mai este valabil. Meteorologii au venit cu o noua previziune meteorologica. Cum spun ei ca va fi vremea de revelion la Govora?

Din 27.12 pana in 29.12 vor fi ziua in jur de un grad, doua cu plus si va ninge. Nu mult dar speram suficient cat sa avm zapada de Revelion.
Din 30.12, de cand incepem minivacanta vom avea ziua si pana in 01.01.2015 va fi rece si uscat, minus 6 grade ziua, minus 11 noaptea. Sa va imbracati deci bine!
Apoi in primele zile din anul 2015 vremea se va incalzi un pic, in intai vor fi minus 2 grade ziua, apoi in 2 ianuarie, vom avea ziua cu plus, noaptea insa va fi rece. Deci la taiatul porcului si la excursia optionala vom avea undeva intre -2 si +2 grade C.

albastrica:
LA MULTI ANI!sunt Catalina Dron din Bucuresti,ma bucur sa ne revedem,mai ales ca va fi un peisaj de iarna veritabil!vreau sa merg si eu in excursia de pe 1 ian;pana atunci,toate gandurile mele bune!

clara39:
LA MULTI ANI!....SI DISTRACTIE PLACUTA TUTUROR...

Lady Dy:
Gabriela Gheorghe cred, din Pitesti, ma intrebase cu ce vin la Govora....Gabriela vin cu masina mea, asa ca, daca vrei sa venim impreuna, da-mi un semn. :happy: :happy: :happy:

Irina L:
DISTRACTIE PLACUTA, VREME FRUMOASA SI LA MULTI ANI!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă