Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2015
ancaj:
Felicitari la toata echipa care munceste si realizeaza aceste actiuni,
va salut pe toti cei cu care ma intalnesc pe forum sau la actiuni. Sunt noua in acest grup si putin stangace, de aceea va rog daca gresesc sa ma corectati. Este interesant modul acesta de comunicare si cred ca foarte dificil pentru a organiza aceste evenimente cu atat de multe persoane nehotarate. Pana la revelion stiu ca mai este mult, am vazut ca inscrierile pentru transportul din Bucuresti incep din 1 decembrie, dar fiind din vestul tarii m-am gandit sa va scriu ca eu intentionez sa merg cu autoturismul propriu si am 3 locuri libere. Din Timisoara paana la Govora daca pana atunci doreste cineva sa calatorim impreuna. pana atunci va doresc zile frumoase in calatoriile la care participati. :)
ave caesar:
--- Citat din: ancaj din Vineri, 08 August 2014, 09:32 ---Felicitari la toata echipa care munceste si realizeaza aceste actiuni,
va salut pe toti cei cu care ma intalnesc pe forum sau la actiuni. Sunt noua in acest grup si putin stangace, de aceea va rog daca gresesc sa ma corectati. Este interesant modul acesta de comunicare si cred ca foarte dificil pentru a organiza aceste evenimente cu atat de multe persoane nehotarate. Pana la revelion stiu ca mai este mult, am vazut ca inscrierile pentru transportul din Bucuresti incep din 1 decembrie, dar fiind din vestul tarii m-am gandit sa va scriu ca eu intentionez sa merg cu autoturismul propriu si am 3 locuri libere. Din Timisoara paana la Govora daca pana atunci doreste cineva sa calatorim impreuna. pana atunci va doresc zile frumoase in calatoriile la care participati. :)
--- Terminare citat ---
Buna, ancaj ! Daca totul merge bine, din Recas suntem doi (unul si una) care mergem la revelion 2015. Si noi intentionam sa mergem pana la Govora cu masina proprie. Noi fiind in "majoritate" :), poate vrei sa vi tu cu noi. Oricum, normal si economic ar fi sa ne grupam intr-o singura masina, indiferent in care, a ta sau a noastra. Dar pana atunci mai avem timp sa ne hotaram ce si cum. Salutari !
wonderland:
--- Citat din: ancaj din Vineri, 08 August 2014, 09:32 ---Felicitari la toata echipa care munceste si realizeaza aceste actiuni,
--- Terminare citat ---
Fara sa minimalizez munca si contributia Samizei :flori: :flori: :flori:, as putea spune ca toata echipa inseamna...Gigi. Nu-i asa ca pare ca se ocupa o armata de oameni de organizare si ducerea la cote maxime de succes a acestui proiect? :faint:
ancaj:
" Daca totul merge bine, din Recas suntem doi (unul si una) care mergem la revelion 2015. Si noi intentionam sa mergem pana la Govora cu masina proprie. Noi fiind in "majoritate" :), poate vrei sa vi tu cu noi. Oricum, normal si economic ar fi sa ne grupam intr-o singura masina, indiferent in care, a ta sau a noastra. Dar pana atunci mai avem timp sa ne hotaram ce si cum. Salutari !"
dragii mei AVE CAESAR si cealalta persoana din recas...vin la recas cu masina si apoi mai departe vedem, daca nu mai este nimeni din Timisoara
va salut si va doresc numai bine pana ne scriem din nou
ancaj:
Cu scuzele de rigoare pentru wonderland, cand am adresat aprecieri echipei, nu am aspecificat un numar, evident unde sunt 2 persoane este deja o echipa. Nu conteaza cat de mare sau mica este echipa daca rezulta ceva frumos merita felicitari.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă