Autor Subiect: Tabara New Entry&Cooking Camp Bran/Predelut 28 – 30 noiembrie 2014  (Citit de 46865 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
Re: Tabara New Entry&Cooking Camp Bran/Predelut 28 – 30 noiembrie
« Răspuns #105 : Duminică, 16 Noiembrie 2014, 19:49 »
Noutati ? Deocamdata nimic ! Inca asteptam !!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #106 : Luni, 17 Noiembrie 2014, 15:14 »
Hai ca n-am asteptat degeaba!  :dance: *|* :thumbup: Si vorba unui prieten bun de aici din Sibiu: "N-am avut timp sa ma bucur prea mult, ca am fost ocupat cu despachetatul..."  ;D ;D ;D

Sa revenim la ale noastre...Am discutat cu Iliuta, bucatarul care a fost si anul trecut la Bran. Si am ales pt Cooking Camp:

Antreu: Tigaie picanta: piept de pui, file de porc,carnaciori, ceapa, ardei gras, sos de rosii, peperoncino
Fel de baza: Portofel de piept pui cu rosii uscate si feta. Invelit in pacenta si sos de branza
Garnitura: legume frantuzesti la tigaie (sparanghel, morcovi. telina, ceapa, ardei, dovlecel, mar)

Despre vreme: in acest moment prognoza este: 0 - 4 grade ziua, -3 grade noaptea. Sunt sanse sa si ninga, asa ca puneti-va manusile! Ar fi foarte potrivit sa aveti la voi un minim echipament de munte, oricum e bun pt ca e mai sport...Iesim sa facem si o plimbare chiar daca e mai rece...Un pic de aer curat nu strica...Deci niste ghete care s aiba aderenta, un pantalon mai grosut, ceva termic pentru partea superioara pluover, canadiana si evident caciulita si manusi...Nu rucsac nu lucruri de genul acesta pt ca nu e nevoie, nu mergem decat maxim 2-3 ore...

La lista de transport nu am lucrat inca, mi-a spus Samiza ca mai avem inca o renuntare...S-a speriat lumea de frig? ::) Sarbatoreste victoria lui Iohannis? Nu stiu, dar in momentul de fata sunt practic 3 locuri libere....Ce pacat, pana acum 3-4 saptamani am fost intrebat de nu stiu cate ori daca mai avem locuri si daca se poate face ceva...Acum se pare ca e un pic cam din scurt...O sa revin deci zilele urmatoare cu lista corectata si completa pt micobuz.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #107 : Luni, 17 Noiembrie 2014, 15:43 »
Oare am sanse sa pierd microbuzul, daca ajung in Bucuresti , la Obor, pe la ora 09, 20 ? Adica este timp sa ajung din Obor  pina la Agip  Pacii , in circa 40 minute ? Asta daca se respecta orarul autobuzului, scris pe net !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #108 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 07:01 »
Florin, nu cunosc Bucurestiul atat de bine incat sa-ti dau raspuns...Si cand merg calatoresc doar cu masina asa ca nici atat nu pot estima ce inseamna mijloace de transport in comun...Dar poate cei din Bucuresti iti pot da o mana de ajutor...
Putem insa muta 30 minute ora de plecare, inca nu este 100% stabilita, nu este decat estimativ comunicata, asa ca mai putem face modificari. Doar sa stiu daca e nevoie sau nu...

In completarea a ceea ce am scris ieri: avand in vedere ca nu este o locatie care are bar sau local, nu o sa aveti de unde sa va cumparati un suc, o bere sau un pahar de vin. Asa ca luati cu voi ceea ce credeti ca aveti nevoie si va place: apa minerala sa aveti si in camera, sucuri, bere, vin, palinca... :)

Muzica aduc eu, dar daca aveti compilatii noi, sunt binevenite!

Azi o sa ma uit si pe lista de transport si o s-o afisez aici corectata si modificata cu renuntarile comunicate.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #109 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 08:00 »
Multumesc ! Cred ca daca se schimba ora de plecare cu 30 minute (ceea ce nu e neaparat necesar) sigur am timp sa ajung din Obor pina in Agip ! Oricum,cred ca o sa comunicam in dimineata aceea si prin teloefon ! Daca totusi se intimpla ceva pe drum (ex vreun accident care sa blocheze circulatia pe traseu, ) pot sa il sun pe Andrew, am inteles ca el vine cu masina personala , nu stiu daca ma poate astepta, dar o sa incerc .

Offline valentin75

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #110 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 14:26 »
Salutare.
In urma discutiei cu Samiza mi-am facut si eu loc la iesirea de la Bran.
Gigi daca rectifici lista de transport sa ma treci si pe mine acolo, sau o iau tot cu copy/pasta din urma?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #111 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 15:03 »
O Vali, tocmai ma ocupam de muzica...Asa ca  *|* *|* *|*

Te trec eu in lista, imediat ajung la ea. Mai am o oferta de facut pt Sibiel si gata, ma reintorc aici... :)

andrew

• Vizitator
« Răspuns #112 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 17:51 »
Da florin ...cu drag ..de asta am și afișat numărul meu de telefon...eu voi pleca ..Din București ..doar după ce toți cei care vin la bran vor fi în autocar dacă îl prind dacă nu .. eu v-a aștept!

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #113 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 18:24 »
O sa te sun, eu am 0725802034, daca esti pe Vodafone !

andrew

• Vizitator
« Răspuns #114 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 19:03 »
Ok...florin!...și ptr cei care vin de departe ..și nu mai prind autocarul...eu plec la 1 ora după autocar!!!...aștept tel vostru în caz de nevoie!

andrew

• Vizitator
« Răspuns #115 : Marți, 18 Noiembrie 2014, 19:05 »
....și ..Bună seara tuturor!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #116 : Miercuri, 19 Noiembrie 2014, 09:40 »
Lista refacuta, este cred insa incompleta, mai sunt persoane care vin din Bucuresti si este posibil sa se decida. Am rugamintea sa-mi transmita daca doresc sa calatoreasca pana la Bran si retur cu microbuzul organizat. Trebuie sa transmit firmei de tranport tabelul de imbarcare.

1.Laurentiu M
2.Carmen T
3.Florentina I
4.Carmen O
5.Lorena T
6.Aurora B
7.Brandusa B
8.Maria M
9.Florin T
10.Gina L
11.Valentin V
12.Giana P
13. Mihaela P

Ora de plecare din Bucuresti va fi 10.30. Deci vineri 28 noiembrie 2014 ora 10.30.
Locul de imbarcare: Bucuresti, Statia de benzina AGIP Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu 194)
Urmeaza ca saptamana viitoare sa comunic numarul auto al microbuzului.

Pt cei care calatoresc din alte parti si cu masinile personale, destinatia este: Pensiunea si Vila Gobell, Str. Bisericii, Nr. 89, Predelut, 507025 Bran, România

Lista plecarii din Sibiu:

1.Samiza Cindea
2.Gigi Cindea
3.Dora Cretiu
4.Simona P
5.Iliuta - bucatarul
6. Gabriela P

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #117 : Joi, 20 Noiembrie 2014, 18:00 »
Hai ca n-am asteptat degeaba!  :dance: *|* :thumbup: Si vorba unui prieten bun de aici din Sibiu: "N-am avut timp sa ma bucur prea mult, ca am fost ocupat cu despachetatul..."  ;D ;D ;D

Sa revenim la ale noastre...Am discutat cu Iliuta, bucatarul care a fost si anul trecut la Bran. Si am ales pt Cooking Camp:

Antreu: Tigaie picanta: piept de pui, file de porc,carnaciori, ceapa, ardei gras, sos de rosii, peperoncino
Fel de baza: Portofel de piept pui cu rosii uscate si feta. Invelit in pacenta si sos de branza
Garnitura: legume frantuzesti la tigaie (sparanghel, morcovi. telina, ceapa, ardei, dovlecel, mar)                                   

Gigi ma gandeam, ca tot am despachetat, la un meniu mai sofisticat - asa mai specific momentului acesta deosebit - cu arome subtile, ceva de genul:  :D

Gebackene Sauerkraut mit Schweinefleisch, Weißwürste und warme Brötchen. Viel Bier und einem Glas Wein. Wir können mit einem Tzuica zu starten.  :faint:

Mmmmm.... Alles gut? Ja? Ja?, JA!

Adica: Niste varza murata(calita) cu ciolan, la cuptor, pana se face soriciul crocant :applause: carnati si chifle calde.... Multa bere si ceva vin. La inceput o tuica, eventual fiarta daca e frig....  :thumbup:

Cine este de acord? E cineva impotriva? Se abtine cineva? Votat Pentru cu 99,99% !!!
Luati cu voi digestivele, fermentii si enzimele care stiti ca va ajuta sa invingeti...

Ce zici Gigi, se poate? (macar Vineri dupa amiaza?)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #118 : Joi, 20 Noiembrie 2014, 18:44 »
Auleu ce pofte ai Rentzi! Ti-a trezit sasu' cheful de specialitati bavareze?  ;D ;D ;D

Lasand gluma la o parte, ideea este sa se gateasca impreuna... :) Nu sa facem ceva care nu necesita prelucrare... Se curata ceva, se taie, se portioneaza, astfel incat sa se dea ocazia de a povesti si interactiona  in timpul asta...Asta e fun si interesant... La ciolan la cuptor nu poti sa faci nimic in colectiv... ::) Weissvurste doar se fierb, iti aduci aminte in Austria, mai au nevoie dupa ce ii scoti din oala doar de mustar dulce... Si nu gasesti in tara asa ceva...Eu sunt un impatimit, retii cred ca peste tot asta ceream....Am cautat si pe aici, dar ceea ce se incearca nu seamana deloc cu ce fac bavarezii...

Pt vineri...hm ar fi o idee...Dar nu stiu cum arata cuptorul, cat e de mare...Acolo este o bucatarie utilata turistic, nu profesional, deci ma indoiesc sa gasesc un cuptor cu mult mai mare decat unul casnic. In  care in nici un caz nu cred sa incapa 30 de portii...Ce putem face este sa facem ceva combinat, grill si ceva la cuptor...Dar vezi ca vineri noi baietii suntem de servici... ;D ;D ;D Asa ca vezi pana atunci de reteta la ciolan... ::) Pt mine e un pic mai greu ...Si prefer sa fac ce stiu, adica afara la grill...Acolo sigur este si tuica fiarta...Ca de, daca e frig...trebuie sa ne incalzim...

Facem si vin fiert cu scortisoara si batoane de vanilie...Asa ca cine are vin de casa potrivit pt fiert...e bine primit...Eu aduc ceva rose...

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #119 : Joi, 20 Noiembrie 2014, 18:55 »
Buna seara, tuturor ! Gigi, din ce ai postat, eu am inteles ca nu gaseai mustar dulce ?
Pai sa ma interesez, ca doar nu avem in Tecuci degeaba un Festival al Mustarului, care e brandul orasului ! Sau nu am inteles eu bine, si tu cereai altceva ?