Hai ca n-am asteptat degeaba!

Si vorba unui prieten bun de aici din Sibiu: "N-am avut timp sa ma bucur prea mult, ca am fost ocupat cu despachetatul..."

Sa revenim la ale noastre...Am discutat cu Iliuta, bucatarul care a fost si anul trecut la Bran. Si am ales pt Cooking Camp:
Antreu: Tigaie picanta: piept de pui, file de porc,carnaciori, ceapa, ardei gras, sos de rosii, peperoncino
Fel de baza: Portofel de piept pui cu rosii uscate si feta. Invelit in pacenta si sos de branza
Garnitura: legume frantuzesti la tigaie (sparanghel, morcovi. telina, ceapa, ardei, dovlecel, mar)
Despre vreme: in acest moment prognoza este: 0 - 4 grade ziua, -3 grade noaptea. Sunt sanse sa si ninga, asa ca puneti-va manusile! Ar fi foarte potrivit sa aveti la voi un minim echipament de munte, oricum e bun pt ca e mai sport...Iesim sa facem si o plimbare chiar daca e mai rece...Un pic de aer curat nu strica...Deci niste ghete care s aiba aderenta, un pantalon mai grosut, ceva termic pentru partea superioara pluover, canadiana si evident caciulita si manusi...Nu rucsac nu lucruri de genul acesta pt ca nu e nevoie, nu mergem decat maxim 2-3 ore...
La lista de transport nu am lucrat inca, mi-a spus Samiza ca mai avem inca o renuntare...S-a speriat lumea de frig?

Sarbatoreste victoria lui Iohannis? Nu stiu, dar in momentul de fata sunt practic 3 locuri libere....Ce pacat, pana acum 3-4 saptamani am fost intrebat de nu stiu cate ori daca mai avem locuri si daca se poate face ceva...Acum se pare ca e un pic cam din scurt...O sa revin deci zilele urmatoare cu lista corectata si completa pt micobuz.