Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parcul Cozia in culori de toamna tarzie 22 - 25 octombrie 2014
admin:
Pozele de mai jos sunt facute in drum spre muntele Basarab...Pe parcurs Pavel se oprea, se apleca si rupea cate o ciuperca...Ne-a aratat care sunt comestibile si cele "nu prea" cum le zice el... :)
Asta e cea mai frumoasa. Dar e..."nu prea"! ::)
Ana Maria:
Am trimis pozele! :) Le astept cu drag si pe ale voastre! :flori:
Toamna frumoasa...
Diamante de roua...
Muntele Basarab, invaluit in ceturi...
Inca doua caprite, pe o stanca...
wonderland:
Mare noroc ati avut. In aceeasi perioada eu am fost in Poiana Negrii, Vatra Dornei. Frig, ploaie si ninsoare.
Imaginile sunt lesinatoare. Mi-as fi dorit mult sa fiu acolo. Imi dau seama ca as fi invatat multe de la Pavel si de la tine Gigi.
Sa pastrati amintirile timp indelungat.
Multumim ca le impartiti si cunoi. :thumbup:
Tania55:
Vor veni si pozele mele ! ... deocamdata pozele voastre sunt SUPER, minunate, splendide ... pozele mele scot in evidenta mai mult socializarea .... asa, ca sa ne aducem aminte de zilele minunate petrecute impreuna ... ; eu m-am simtit foarte bine, multumesc tuturor .... :kissing:
silviu:
--- Citat din: admin din Duminică, 26 Octombrie 2014, 21:16 ---Pozele de mai jos sunt facute in drum spre muntele Basarab...Pe parcurs Pavel se oprea, se apleca si rupea cate o ciuperca...Ne-a aratat care sunt comestibile si cele "nu prea" cum le zice el... :)
--- Terminare citat ---
asta e "nu prea"? sau e prea buna, prea de la tara? ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă