Autor Subiect: Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014  (Citit de 38713 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline trv_dan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014
« Răspuns #45 : Marți, 23 Septembrie 2014, 10:00 »
Salut. Vad ca sunt deja 20 pe lista, iar eu inca nu m-am inscris (am facut rezervare). Oare vom fi mai mult de 20, are cineva idee?

Offline trv_dan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #46 : Marți, 23 Septembrie 2014, 11:13 »
M-a sunat doamna Samiza si am lamurit. Vor fi intr-adevar mai mult de 20 de participanti, iar eu venind din Cluj o sa ajung cu masina sau cu microbuzul de la Sibiu.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #47 : Joi, 25 Septembrie 2014, 07:41 »
Pozitia 20 in microbuz vad ca este inca libera, am verificat si corectat. DianaIoana mentiona ca merge direct la locatie, deci am sters-o de pe lista de inscriere la microbuzul Bucuresti - Apuseni.

Offline ileana_b

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #48 : Joi, 25 Septembrie 2014, 12:17 »
As dori sa ocup eu pozitia 20 daca este liber un loc in aceasta excursie.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Joi, 25 Septembrie 2014, 12:32 »
Este lista de imbarcare in microbuz Ileana, imi pare rau nu este cea de participare. :-[

Offline Smaranda

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #50 : Vineri, 03 Octombrie 2014, 09:02 »
Sunt nevoita sa renunt la aceasta actiune, din nefericire.  :sorry:
Poate ca este inca timp pentru ca altcineva care isi doreste sa calatoreasca in Apuseni sa-mi ia locul. O voi anunta si pe d-na Samiza astazi.

Offline ileana_b

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #51 : Vineri, 03 Octombrie 2014, 11:19 »
Da, eu doresc. :)

Offline Nasabv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #52 : Vineri, 03 Octombrie 2014, 12:24 »
Hei, am o intrebare pt tvr_dan  :help:
Cum te intorci la Cluj? M-ar interesa sa ajung si eu in Cluj dupa excursie si caut solutii.
Am inteles din postare ca tu vei urca undeva pe traseu in masina care pleaca de la Sibiu si presupun ca la intoarcere vei proceda la fel cum faci la dus. Nu stiu inca daca ar mai fi un loc in masina de Sibiu la intoarcere, dar imi poti spune cum ajungi in Cluj de la punctul unde te desparti ?
Poate imi poti da niste sugestii ca apoi sa intreb daca mai e un loc in masina de Sibiu la plecare.
Multumesc  :)
Angela

Offline Smaranda

• Newbie
  • *
« Răspuns #53 : Sâmbătă, 04 Octombrie 2014, 11:10 »
Da, eu doresc. :)

ileana_b, am vorbit cu d-na Samiza si pentru ca tu sa fii inscrisa la aceasta actiune, e necesar sa :  :rtfm:
1. te inscrii de pe site-ul SinglesCamp
2. sa ii trimiti un mail d-nei Samiza pe office@bonvoyagesibiu.ro , in care sa ii transmiti datele tale
3. sa te inscrii la lista pentru microbuz din Bucuresti, daca e cazul
4. sa imi trimiti mie un mail pe ci_eapostol@yahoo.com pentru ca eu sa iti dau nr. de cont in care sa imi trimiti avansul platit de mine (200 lei)
5. sa platesti diferenta in contul pe care ti-l va transmite d-na Samiza

Pare a fi cam mult ...  :slap: , dar nu e, daca iti doresti cu adevarat ceva .  :yeah:
 Astept mail-ul tau.  :flori:

Offline marycoray

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #54 : Duminică, 05 Octombrie 2014, 16:38 »
Buna. Prietena mea Ozana nu mai poate veni in excursie din motive familiale si m-a rugat sa anunt eu .
Am vorbit cu d-na.  Samiza si ea v-a fi plecata saptamana viitoare,  deci cine doreste sa mearga  trebuie sa ia legatura direct cu mine la tel. 0723378025.

Offline gabriela.gheorghe

• Newbie
  • *
« Răspuns #55 : Luni, 06 Octombrie 2014, 11:41 »
Buna ziua!
Pt "admin"
M-am inscris pentru excursia din Apuseni, voi merge cu microbuzul de Bucuresti, insa voi urca de la Pitesti. Stiu ca mai e o sapatamana si ceva pana pe 15, dar as vrea sa stiu cand se stabilesc ultimele detalii despre punctul si ora de intalnire, in Pitesti. Astept amanunte si multumesc!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Luni, 06 Octombrie 2014, 12:31 »
Prezent!  :) Plecarea spre Garda de Sus este programata in 15 octombrie (miercuri). Locul de imbarcare este acelasi Bucuresti, AGIP Pacii (B-dul Iuliu Maniu nr 194). Din Bucuresti pana la destinatie sunt cca 550 km, asta inseamna cu microbuz cu tahograf cca 10 ore (pauza inclusa). Pentru a ajunge pe lumina si a intelege deci arealul este nevoie sa se plece dis de dimineata. Ora de intalnire si imbarcare: 6.00. Rugamintea este sa va luati masurile de siguranta sa ajungeti la timp. In ultimele doua excursii au mai fost mici intarzieri si nu e prea placut ca un microbuz intreg sa astepte pe cineva. Deci luati in calcul ca nu vine taxiul la timp ca sunt blocaje, tot ce credeti ca va poate intarzia si plecati mai devreme de acasa... :)
Nu stiu inca numarul de microbuz si soferul. O sa vi le comunic cand ma intorc din Ungaria (pe 12.10). Acum sunt gata de start spre SPA... :) Pt conexiuni de traseu, trebuie tinuta legatura cu soferul. In principiu daca se pleaca la timp asa cum sper de data aceasta, la Pitesti va fi in jur de 7.15.

Offline gabriela.gheorghe

• Newbie
  • *
« Răspuns #57 : Luni, 06 Octombrie 2014, 14:50 »
Multumesc pt raspuns! Ramane sa ne "reauzim" pe 12 oct.

Offline Smaranda

• Newbie
  • *
« Răspuns #58 : Luni, 06 Octombrie 2014, 22:08 »
Dragilor,
am eliberat un loc pentru aceasta calatorie , cazare la conacul Zamfirei. Nu-l doreste nimeni ?  :tickedoff: ... ileana_t nu a dat nici un semn, desi s-a aratat interesata  :rtfm: . Altcineva ? ... *|*

Offline marycoray

• Newbie
  • *
« Răspuns #59 : Marți, 07 Octombrie 2014, 09:49 »
Inteleg ca sunt 2 locuri libere in aceasta excursie.....
Locul lui OZANA LEOCA este vacant... cine doreste?