Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014

<< < (18/24) > >>

MAC:
Ceau Gigi,eu ajung in Alba-Iulia-autogara,dupa mersul autobuzelor,la ora 9:10.
Rugamintea mea, ar fi sa-mi spui daca ai un loc si pentru mine sau astept microbuzul. :)

admin:
Raspund maine, atunci vad lista finala si cum ma organizez cu plecatul spre Garda...

admin:
Pe lista de urcare din Bucuresti si Pitesti au ramas 16 persoane. Acesta este tabelul, am sa-l transmit si firmei de transport.

Rugamintea este sa nu se intarzie, aveti drum lung de facut si nu este bine sa puneti rabdarea celorlalti la incercare inca de la plecare... ::) Ok?

Ora 5.50 sa fiti la locul de intalnire, pt ca incarcarea bagajelor si asezarile sa se faca pana la ora de plecare, adica 6.00.

1   Z.N. Angelica   Bucuresti
2   T Ana Maria   Bucuresti
3   B Cosmin   Ploiesti
4   P Oana   Bucuresti
5   Mona G   Bacau
6   M Florentina   Bucuresti
7   G Gabriela    urcare din Pitesti!
8   V Valentin   Bucuresti
9   B Mariana   Bucuresti
10   V Niculina   Bucuresti
11   C Viviana   Bucuresti
12   G Irina   Bucuresti
13   N Angela   Bucuresti
14   Nicoleta Dr (Ingrid's)   Bucuresti
15   T Elena Lili   Popesti
16   S Lucia   Bucuresti

Mihaela "MAC", eu plec din Sibiu la ora 9.00, am sa te iau din Alba Iulia. Discutam la telefon de pe drum. Ajung acolo in jur de ora 10.00.

MAC:
Multumesc!Sun cand am ajuns in Alba-Iulia.

admin:
Vremea da spre bine, vad. Oricum sa va luati haine aport mai grosute, in Scarisoara fiind ghetar e ...brrrr tare rece...Si nu uitati de ploaie, sa aveti cu ce sa va protejati. Pelerina...ce aveti impermeabil...

Am schitat doua trasee combinate cu ce am facut in primavara, mai usurele, sper daca ne ajuta vremea sa facem in conditii placute... :) Azi cand am vorbit la Conacu Samfirei era o vreme excelenta! Poate avem noroc...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă