Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014
gabriela.gheorghe:
Buna dimineata!
Catre "admin"
Sa nu uitati sa-mi comunicati nr. microbuzului de Bucuresti si de asemenea nr. de tel. al soferului, asa cum am mai spus-o, eu voi urca din Pitesti. As vrea sa stiu si cand pot sa-l sun sa stabilim impreuna un punct de intalnire si ora de imbarcare.
merci!
admin:
Da, am sosit aseara tarziu in tara, acum am deschis si eu calculatorul. Azi o sa comunic toate detaliile.
CRINA 01:
de bine ce m-am trecut pe lista, tocmai au intervenit niste urgente la birou si nu mai pot pleca.
Prin urmare, daruiesc locul meu cui doreste sa mearga. Este platit tot fara microbuz.
Lista Bucuresti
1. Ana Maria T.
2. Oana P
3. Elena A
4. Mariana B.
5. Florentina
6. Valentin V
7. Cosmin B.
8. Angelica Nan
9. Irina G
10.LEOCA OZANA
11. Elena Lili T
12. Nicoleta D.
13.Mona G.
14. Viviana C.
15.Luci S.
16. Mihaela P
17. Nina V.
18. Gabriela G.
19. Angela N.
20.
admin:
Vremea nu arata cel mai bine :-\ , dar sa speram ca totul va fi ok si ca prognoza se va mai imbunatati si vom da de vreme frumoasa...Vin dupa nizte zile excelente in Ungaria unde am prins cea mai frumoasa toamna de pana acum! :) Pe drum am trecut tot pe marginea Apusenilor de la Muntii Padurea Craiului pana la Muntele Mare, cand ne-am despartit si am luat-o spre Cindrel...Si culorile erau grozave, sper sa ne putem drumetii in voie, sa putem admira padurea toamna si covorul de branduse...
Nu ma hazardez sa va fac programul, tocmai datorita vremii...Am sa incerc acolo sa-l adaptez...functie de timp... ::)
Mai multa lume a intrebat-o pe Samiza de mancare. Cred ca am mai scris aici, chiar daca ma repet, mai scriu o data. Ne putem cumpara cate ceva de la magazinul din sat, putem manca la pesiunea Conacul Zamfirei, ne organizam acolo fara probleme...
marycoray:
1. Ana Maria T.
2. Oana P
3. Elena A
4. Mariana B.
5. Florentina
6. Valentin V
7. Cosmin B.
8. Angelica Nan
9. Irina G
10. Elena Lili T
11. Nicoleta D.
12.Mona G.
13. Viviana C.
14.Luci S.
15. Mihaela P
16. Nina V.
17. Gabriela G.
18. Angela N.
19.
20
Cum am mai spus LEOCA OZANA nu mai poate participa la excursie... locul ei este liber si platit.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă