Scrise de noi > Articolele noastre

Ce faci în timp ce ai răbdare?

<< < (2/3) > >>

wonderland:

Doar ca limita, tot noi ne-o stabilim, nu gasim limite cu valori pre-stabilite :strambatura:

CristianT:
Cita agresivitate! O sa ne plingem de mila si mai tare (noi barbatii). Multe cazuri de genul asta sunt cind femeia( sau poate barbatul  :)) face tot felul de fite inchipuindu-si ca asa il controleaza pe celalalt. Sau are o mare dilema daca sa renunte la vechea relatie pentru cea noua. Are mari probleme cu criterile de comparatie si cu valorizarea lor.
PS pentru doamne: mie imi place "fooooaaaarte" mult zicerea  feminina Vai dar eu am vrut sa fim doar prieteni, urmata de clipiri ingenue de pleape. :D

wonderland:
 :happy: CristianT, se pare ca fiecare are de dezlegat propriile noduri existentiale. Adica, fiecare cu ce-l doare.

Dar, ai dreptate, clipirea din pleoape cu textul citat de tine, induce ideea de mesaj dublu, ambivalent si confuz. Ce-i asta, domle, ori dai din gene seductiv ori vrei doar prietenie.  :kissing:

BTW - nu e cam jos pragul de la care apreciezi ceva ca fiind agresivitate? :strambatura:

wonderland:
te documentezi si/sau te apuci de gradinarit :))))))  ;D

Cei mai mulți bărbați nu știu că tu vrei o poveste de iubire pentru că nu îi interesează ce vrei tu, îi interesează ce vor ei.
Citește tot articolul: http://crististefan.com/relatii-remarcabile/

Corect! - Dar tocmai asta e provocarea - ei stiu ce vor? Daca da, stiu sa o spuna, sa o arate?

CristianT:

--- Citat din: wonderland din Vineri, 23 Mai 2014, 07:29 ---te documentezi si/sau te apuci de gradinarit :))))))  ;D

Cei mai mulți bărbați nu știu că tu vrei o poveste de iubire pentru că nu îi interesează ce vrei tu, îi interesează ce vor ei.
Citește tot articolul: http://crististefan.com/relatii-remarcabile/

Corect! - Dar tocmai asta e provocarea - ei stiu ce vor? Daca da, stiu sa o spuna, sa o arate?

--- Terminare citat ---

Sau iti cresti nivelul de responsabilitate! :strambatura: Din acelasi articol ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă