Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA si vizita: Budapesta, Hajduszboszlo, Debrecen 7 - 12 octombrie 2014

<< < (2/12) > >>

lylyelena:
Buna ziua si bine v-am gasit ! Urmaresc de ceva timp site-ul , mi-a placut ce-am vazut si sper sa fie un inceput bun vacanta asta . As vrea sa stiu daca mai sunt participanti din Bucuresti . Lili

Simona56:
Buna ziua,
Desi m-am inscris in aceasta comunitate de cca un an, timp in care am citit, am urmarit, m-am informat..... acum mi-am luat inima in dinti si m-am inscris la acesta actiune . Zic "m-am inscris" pentru ca am platit si avansul....
Dar nimeni nu vorbeste nimic despre ea....Mi-ar fi placut sa schimb cateva idei cu colegi de excursie dar.....
Ce se intampla? Pot sa am surpriza sa se anuleze?

admin:
Simona, nu-ti fa nici o problema, valabil pt cei care se inscriu in excursii. Mentionam in mai multe locuri si randuri ca toate actiunile noastre se tin!  :) Si inca la maxim de capacitate. Deci problema este ca nu sunt locuri suficiente, nu ca nu sunt participanti.

Din pacate "tacerea" de pe forum la unele actiuni nu ajuta deloc componenta de socializare...Asa cum remarcai si tu, este foarte bine sa stii cu cine pleci, cu cine urmeaza sa-ti petreci o vacanta. Valabil in special pt cei noi. Cei vechi deja multi se cunosc intre ei si chiar daca nu s-au nimerit intr-o actiune sa fie impreuna, au auzit unul de celalalt.

M-am gandit la un moment dat la un sistem de prezentare a participantilor, dar inca nu am avut timpul necesar sa vad in ce masura este posibil.

Deci ne vedem in excursie Simona! :)

Simona56:
Multumesc de raspuns; M-ai linistit... :happy:
Sperca nu ma veti  uita acasa, eu fiind atat de aproape de voi.  :D

silviami:
Buna ziua,
achitat integral in dimineata asta, ajung in Sibiu
in jurul orelor 16, imi puteti recomnda un loc de pus capul
pana la 3 cand e plecarea?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare